accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

18. nap – Sámlin evés a meseszép partok helyett

utazomajom /
Erre a napra befizettem egy fél napos kirándulásra a közeli Hong-szigetre. Kicsit tartottam tőle, hogy egyedül fura lesz majd ez a szigettúra, de szerencsére egy jó fej magyar páros is csatlakozott, így ekkor sem maradtam társaság nélkül. Sokan azt mondják, hogy nyaralás alatt nem szeretnek magyarokkal összefutni és magyar szót hallani, de én utazás alatt valahogy mindig a jó arc honfitársaimat fogom ki, akik hasonló kalandos utazásokon vesznek részt, mint én és érdekes utazási történeteket mesélnek.

Ao Nangról rengeteg kirándulás lehetőség kínálkozik, viszont foglalás előtt mindenképp próbáljunk meg alkudni az árból és ne mondjunk igent az első ajánlatra. Habár Krabi környéke gyönyörű és a partok egyáltalán nem zsúfoltak, de északról érkezve nekem Ao Nang is eléggé turistás helynek tűnt, ahol az árak egy kicsit el vannak szállva. A kedvenc hobbimnak, az utcán sámlin ülve evésnek sem tudtam hódolni, hiszen egy olcsó kifőzdét sem találtam a strandon. Egy idő után már úgy érzem, hogy nem a nevezetességek kipipálására vágyom, hanem inkább a helyi kultúrában és szokásokban való elmélyedés, a szakadt buszon utazás, a sámlin evés vagy a nomád körülmények között túrázás valahogy sokkal nagyobb élményt nyújt, mint a 23. sziget meglátogatása. Persze Krabi és környéke király, mindenképp érdemes meglátogatni, de a thai kultúrával és mindennapokkal ott nem nagyon fogunk megismerkedni. Végül 3 nap után úgy döntöttem, hogy holnap továbbállok a közeli Ko Lantára, ami elvileg sokkal lazább és nyugodtabb környék. Ao Nangról háztól házig 2500 Ft-ért elvisznek.
Aznapi költés: 9.200 Ft

Ajánlatok