accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Utazómajom-tippek a 2020. évi hosszú hétvégékre

utazomajom /

Néztétek már, mennyi hosszú hétvégénk lesz idén? Nem? Akkor most itt az ideje, hogy elővegyétek a naptárakat és bejelöljétek azokat az időpontokat, amikor kevés szabival is lehet több napra elutazni. Ugyan nem sokszor, de 2020-ban is lesznek 3, illetve 4 napos hosszú hétvégék. Ne maradjatok otthon, mutatjuk, mi hova utaznánk! Utazási ötletek a 2020-as hosszú hétvégékre.

Utazómajom-tippek a 2020. évi hosszú hétvégékre

2020. április 10-13. (négy napos húsvéti hosszú hétvége) – Keukenhof, Hollandia

Idén március 21-től nyitja meg kapuit Keukenhof, Európa virágoskertje, ahol több millió virágot csodálhatunk meg, 32 hektáros területen. A legnagyobb érdeklődés a tulipánvirágzást övezi, amely április közepén lesz aktuális, természetesen időjárástól függően. Ha itt végeztetek, nincs messze a holland tengerpart és Amszterdam is csak 45 km-re fekszik. Szerintünk bőven akad program egy négy napos hosszú hétvégére (is).

Utazómajom-tippek a 2020. évi hosszú hétvégékre
Keukenhof, Európa virágoskertje

2020. május 1-3. (három napos hosszú hétvége) – Nizza, Franciaország

Májusban két hosszú hétvégének is örülhetünk. Az egyik már rögtön a hónap elején, május 1-3 között lesz, itt még szabadságot sem kell kivenni, hiszen elseje munkaszüneti nap. Menjetek ekkor Nizzába, a francia Riviéra fővárosába! A fapados repülőút csak 2 óra. Nem is kell konkrét programot szervezni, csak sétáljatok a Promenade des Anglais, vagyis az Angol sétány mentén, élvezzétek a napsütést, a tenger illatát és kóstoljatok meg valami finomság fogást a tenger gyümölcseiből. Higgyétek el, a 3 nap is elég lesz a feltöltődésre!

Utazómajom-tippek a 2020. évi hosszú hétvégékre
Nizza és az Angol sétány

 

Utazómajom-TIPP: Nem csak a fapados járatokkal tudsz spórolni! Regisztrálj a bonusway.hu oldalra, mutatjuk a részleteket!

A Bonusway az online vásárlás egy okos módját kínálja. Látogasd meg a kedvenc boltod oldalát a Bonuswayen keresztül, vásárolj úgy, ahogy máskor is szoktál és a pénzed egy részét visszakapod a bankszámládra. Nem kell lemondanod a kedvenc oldalaidról, hiszen a szállásfoglalást intézheted a booking.com, az Agoda vagy a Hotels.com oldalán, autót bérelhetsz a Rentalcars.com-on, repülésnél pedig válaszd a Qatar Airways járatait!

Spórolás = bonusway.hu.

Hogyan kaphatsz bónuszt a vásárlásaid után?

1) Regisztrálj a Bonusway.hu-n
2) Válaszd ki a számodra szimpatikus boltot a Bonusway.hu oldaláról
3) Ugorj a bolthoz és rendelj valamit. Ezután a bónuszodat jóvá írjuk.

Próbáld ki Te is >>

2020. május 30. – június 1. (három napos pünkösdi hosszú hétvége) – Bari, Olaszország

Május második hosszú hétvégéje a hónap végére esik, pünkösd idején szintén 3 napunk lesz a kiruccanásra. Mi az olaszországi Bariba mennénk feltöltődni egy kis D-vitaminnal. A repülőút nem vészes, alig másfél óra és ha Bariban foglaltok szállást, vonattal át tudtok menni Polignano a Mare festői városába. Pastát enni kötelező és ha az idő kegyes, már a tengerben is meg lehet mártózni.

Utazómajom-tippek a 2020. évi hosszú hétvégékre
Polignano a Mare

2020. augusztus 20-23. (négy napos hosszú hétvége) – Mallorca, Spanyolország

Nem mindenki tud 1-2 hetet nyaralással tölteni, nekik találták ki az augusztus 20-i hosszú hétvégét! Az utolsó nyári hónapban irány a tengerpart, méghozzá Mallorca szigetén! Mallorcára fapados járatokkal is eljuthatunk Budapestről és a strandoláson kívül egyéb látnivaló is akad a szigeten. Foglaljatok időben szállást, gyorsan elkapkodják a jobb helyeket! 

Élménybeszámoló Mallorcáról >>

2020. október 23-25. (három napos hosszú hétvége) – Dubaj, Egyesült Arab Emírségek

Októberben is örülhetünk egy újabb három napos hétvégének, ezúttal október 23. munkaszüneti nap miatt. Szabadságot itt sem kell kivenni, de ha megtoldanátok még 1-2 nappal, egy szuper dubaji utazás kerekedhet ki belőle. Dubajban lehet strandolni, teveháton felfedezni a sivatagot. Vannak monumentális épületek és mecsetek, utóbbiért Abu-Dhabiba is érdemes átruccanni. Emellett jó hír, hogy 2020-ban Dubaj ad otthon a világkiállításnak, így ha októberben utaztok, oda is beleshettek!

Utazás Dubajba: látnivalók, hasznos információk, autóbérlés, hotelek, programok >>

Dubaj szökőkút

2020. december 24-27. (négy napos karácsonyi hosszú hétvége) – Zakopane, Lengyelország

Aki karácsonykor sem szívesen ül a hátsóján, pakoljon be a kocsiba és irány Zakopane! A festői lengyel faluban csodálatosak az ünnepi fények. Érdemes egy forralt bort szorongatva végigsétálni a Krupowki főutcán és ha elfáradtok, lépten-nyomon találtok éttermet, kávézót a melegedés gyanánt. Eg sikló felvisz az 1123 méter magas Gubałówka hegyre, ahonnan mesés panoráma nyílik a városra és a környező hegyekre is. Ha szerencsétek van, ekkor már mindent vastag, fehér hótakaró fog borítani.


Ti már megvettétek a repjegyet a 2020-as hosszú hétvégékre? Ha igen, hova szólnak?

(fotók: pixabay, unsplash, csodahelyek.hu)

Szponzorált tartalom.

Ajánlatok