accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

2022-es Utazómajom naptár fotópályázat

utazomajom /

Végre úgy tűnik, hogy a járvány okozta turisztikai válságból kezdünk kilábalni. Soha ennyi meleg helyre nem lehetett eljutni közvetlen járattal mint most, ráadásul fillérekért, amihez rendkívül kedvező áru szállások is párosulnak. Szerencsére sokan utaztatok idén is, ezért biztos vagyok benne, hogy sikerült szebbnél szebb fotókat készítenetek.

Hagyományainkhoz híven idén is szeretnénk kiadni az Utazómajom naptárakat. Az előző években rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk tőletek. Hihetetlen jó érzés, hogy sokatok lakását, irodáját díszíti az általunk készített naptár. Legutóbb több, mint 6500 csodás fotót kaptunk tőletek, alig győztük kiválogatni a legjobbakat közülük. Hosszú éjszakákon át “vitatkoztunk” azon, hogy melyek kerüljenek bele a végső verzióba. Reméljük, hogy idén is számíthatunk Rátok! A 2022-es naptárban az aktuális hónaphoz tartozó utazási tippeket is olvashatsz majd!

Mi is nagyon szeretjük a fizikai naptárakat, sokkal átláthatóbb, illetve jobb érzés ilyen módon vezetni a teendőket. Azonban azt is tudjuk, hogy ezzel a környezetünket szennyezzük. Épp ezért arra gondoltunk, hogy kétoldalas lapokat nyomtatnánk, amik bár nem olcsóbbak, de ezáltal mégis kevesebb hulladékot termelnénk. Csupán annyit érzékelsz belőle, hogy félévkor fordítani kell egyet a naptáron. Legyen ilyen?

A naptár legyen kétoldalas? (Fordítani kell félévkor)

A fotópályázat

 • A beküldött fotók közül a zsűri által kiválasztott legjobb 11 fotó belekerül a 2022-es Utazómajom naptárba, és rengeteg háztartás konyháját, előszobáját fogja díszíteni. Az 54 lapos asztali naptár a munkahelyeken eltöltött időt is élvezetesebbé teszi.
 • A fotókat november 1. éjfélig várjuk.
 • Egy pályázó legfeljebb 3 fotót küldhet be.
 • A fotónak utazási témájúnak kell lennie. Előny, de nem feltétel, ha az Utazómajom által ajánlott desztinációk valamelyikénél készült. Idén eltekintünk attól, hogy csak 2021-es képeket fogadunk el. Bátran jöhetnek a belföldi felvételek is, egy-egy garantáltan bekerül a naptárba.
 • Lehet fekvő- vagy állókép is.
 • Legyenek rajta élesek és valóságosak a színek. Lehet rajta utómunka („photoshop”), ha az a valósághoz való hűséget szolgálja és nem az attól való elrugaszkodást.
 • Az Utazómajom szerkesztői, a zsűri tagjai, azok családtagjai és közvetlen barátai nem vehetnek részt a fotópályázaton.
 • A nevezéssel elfogadod, hogy az Utazómajom szerkesztői a veled való kommunikációra felhasználják az e-mail címed, amelyet harmadik félnek nem adunk ki, és hozzájárulsz, hogy a beküldött fotó(ka)t felhasználjuk a 2022-es Utazómajom naptárakban.
 • A beküldők között idén is olyan értékes nyereményeket sorsolunk ki, mint a Samsung Galaxy S21 készülék.

Nevezés

Ha a fenti feltételek szerint kiválasztottad a szerinted leginkább megfelelő fotó(i)dat, küldd el nekünk az utazomajomnaptar [kukac] gmail [pont] com címre. A levélben írd meg, hogy hol készültek a fotók.


Díjazás

A zsűri által a falinaptárba kiválasztott 11 fotó készítőinek:

 • A neve szerepelni fog a naptáron a fotója mellett.
 • Kap 3 tiszteletpéldányt a 2021-es Utazómajom falinaptárból.
 • Ezt a 3 naptárat postán küldjük el neki vagy egy tiszteletjegyet kap egy januári, budapesti exkluzív Utazómajom előadásunkra, ahol személyesen veheti át. (ha az akkor aktuális szabályozások engedik)

A zsűri által az asztali naptárba kiválasztott 51 fotó készítőinek:

 • A neve szerepelni fog a naptáron a fotója mellett.
 • Adunk egy tiszteletpéldányt a 2021-es Utazómajom asztali naptárból.
 • Ezt a naptárat postán küldjük el neki vagy egy tiszteletjegyet kap egy januári, budapesti exkluzív Utazómajom előadásunkra, ahol személyesen veheti át. (ha az akkor aktuális szabályozások engedik)

Ajánlatok