accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

2023-as Utazómajom naptár fotópályázat értékes nyereményekkel

utazomajom /

A járvány óta az idei volt az első szabad nyár korlátozások nélkül. A bezártságból kiszabadulva sokan indultatok útnak idén is a világ minden tájára. Az Utazómajmok Világmegváltó Csoportjába óránként érkeztek az élménybeszámolók, úti-leírások és csodás fotók.

Hagyományainkhoz híven idén is szeretnénk kiadni az Utazómajom naptárakat. Az előző években rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk tőletek. Hihetetlen jó érzés, hogy sokatok lakását, irodáját díszíti az általunk készített naptár. Legutóbb több, mint 6000 csodás fotót kaptunk tőletek, alig győztük kiválogatni a legjobbakat közülük. Hosszú éjszakákon át “vitatkoztunk” azon, hogy melyek kerüljenek bele a végső verzióba. Reméljük, hogy idén is számíthatunk Rátok!

Mi nagyon szeretjük a fizikai naptárakat, sokkal átláthatóbb, kézzel foghatóbb, illetve jobb érzés ilyen módon vezetni a teendőket ebben a digitális világban. Munka közben az íróasztalodon folyamatosan szem előtt tudhatod, inspirálódhatsz a szuper fotókból és erőt gyűjthetsz, hogy van miért dolgoznod.

A fotópályázat

  • A beküldött fotók közül a zsűri által kiválasztott legjobb 11 fotó belekerül a 2023-as Utazómajom naptárba, és rengeteg háztartás konyháját, előszobáját fogja díszíteni. Az 54 lapos asztali naptár a munkahelyeken eltöltött időt is élvezetesebbé teszi.
  • A fotókat november 1. éjfélig várjuk.
  • Egy pályázó legfeljebb 3 fotót küldhet be.
  • A fotónak utazási témájúnak kell lennie. Előny, de nem feltétel, ha az Utazómajom által ajánlott desztinációk valamelyikénél készült. Bátran jöhetnek a belföldi felvételek is, egy-egy garantáltan bekerül a naptárba.
  • Lehet fekvő- vagy állókép is.
  • Legyenek rajta élesek és valóságosak a színek. Lehet rajta utómunka („photoshop”), ha az a valósághoz való hűséget szolgálja és nem az attól való elrugaszkodást.
  • A nevezéssel elfogadod, hogy az Utazómajom szerkesztői a veled való kommunikációra felhasználják az e-mail címed, amelyet harmadik félnek nem adunk ki, és hozzájárulsz, hogy a beküldött fotó(ka)t felhasználjuk a 2023-as Utazómajom naptárakban.
  • A beküldők között idén is értékes nyereményeket sorsolunk ki. A lista folyamatosan bővül, de már biztos, hogy 3 éjszakát nyerhetsz az új Csillagkabinok az Őrségben szálláshelyre!

Nevezés

Ha a fenti feltételek szerint kiválasztottad a szerinted leginkább megfelelő fotó(i)dat, küldd el nekünk az utazomajomnaptar [kukac] gmail [pont] com címreA levélben írd meg, hogy hol készültek a fotók.


Díjazás

A zsűri által a falinaptárba kiválasztott 11 fotó készítőinek:

  • A neve szerepelni fog a naptáron a fotója mellett.
  • Kap 3 tiszteletpéldányt a 2023-as Utazómajom falinaptárból.
  • Óriási kedvezménnyel (beszerzési áron) vásárolhat továbbiakat.

A zsűri által az asztali naptárba kiválasztott 51 fotó készítőinek:

  • A neve szerepelni fog a naptáron a fotója mellett.
  • Adunk egy tiszteletpéldányt a 2023-as Utazómajom asztali naptárból.
  • Óriási kedvezménnyel (beszerzési áron) vásárolhat továbbiakat.

A vásárlók között értékes nyereményeket sorsolunk ki

Az elmúlt néhány évben már az utazásaim alatt fényképezőgép helyett Samsung Galaxy telefonnal készítem a fotókat. A mobilok fejlődése miatt az esetek túlnyomó többségében nem lehet megmondani egy képről, hogy telefonnal vagy fényképezővel készült, viszont sokkal kényelmesebb a használata. A tartalmat azonnal közzé lehet tenni a közösségi média oldalakon, a rövid videókat egyszerűen és gyorsan összevághatjuk az alkalmazások segítségével, ezen túl pedig millió olyan funkcióval is rendelkeznek (fizetés, gps, térkép, légitársaságok applikáció, stb.) amik elengedhetetlenek egy utazás alatt.

Éppen ezért rendkívül nagy örömmel tölt el, hogy idén is van lehetőségem közöttetek kisorsolni egy Samsung készüléket, ráadásul egy szuper Galaxy S22-t! A sorsolásban való részvételhez vásárolj legalább egy terméket a boltból. A sorsolás élőben, december 23-án este 8 órakor lesz az Utazómajom Facebook oldalán. Sok sikert!

Ajánlatok