accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Hét hotele – Hotel Palace Hévíz****

utazomajom /
Örömmel mutatjuk be az Utazómajom új sorozatát, melynek neve: 7 hotele! Minden héten lehetőséget adunk egy hazai szállodának, hogy humoros formában hét kérdésre válaszolva bemutatkozzon. Ezen kívül garantáljuk, hogy az adott héten nálunk kapod a legkedvezőbb ajánlatot a kiválasztott hotelbe!

Használd az UTAZOM promóciós kódot, és spórolj meg 10%-ot telefonos, vagy a palacehotelheviz.hu oldalon való bármely jellegű foglalásod során!

1. Mutasd be röviden, miért a Tiétek a legjobb hotel a világon!

Mert a Hévízi tótól mintegy 5 percnyi sétára, a város központjában helyezkedik el hotelünk, ahol az év bármely szakában kellemes, családias légkör fogadja az ide látogatókat. Szobáink egytől egyig rendkívül tágasak, valamint hangulatos erkélyeink még varázslatosabbá tehetik vendégeink pihenését.
A Hotel Palace Hévíz****  széles körű gyógyászati szolgáltatásai is figyelemreméltóak, melyek igénybevételét minden esetben szakorvosi vizsgálat előzi meg. A kúrák – gyógymasszázs, elektroterápia, iszappakolás, hidroterápia stb. – a mozgásszervi megbetegedések széles spektrumára ajánlottak; a sérülések és mozgásszervi műtétek utókezelésétől kezdve a reumatikus problémákon át egészen a krónikus nőgyógyászati betegségek kezeléséig.
Szállodánk wellness és spa komplexuma is szeretettel várja a pihenni vágyókat, ahol élménymedence (30°C), pezsgőmedence (34°C),  finn és bio aromaszauna, valamint gőzkabin is található, ezen felül pedig számtalan masszázs közül válogathatunk úgy, mint például stresszoldó, sport, illetve lávaköves masszázs.

2. Mi volt a legextrémebb kérés, amit egy vendég szegezett felétek? Sikerült teljesíteni a kívánságát?

Imaszőnyeget szeretett volna, de ezt sajnos nem tudtuk beszerezni a környéken, ám szebbé tettük egy szerelmes pár januári kikapcsolódását egy szép csokor pünkösdi rózsával, valamint egy kedves vendégünknek megjavíttattuk az autóját.

3. Milyen programokat kínáltok, ha pihenni szeretnénk?

A hozzánk látogató vendégek a fent említetteken felül különböző borkóstolókon és zenés-táncos esteken vehetnek részt, valamint a szálloda előnyös lokációja révén a közelben több múzeum, borospince, barlang és termálfürdő is található. Erről bővebben ITT!

4. Milyen lehetőségeim vannak, ha ez aktív kikapcsolódás érdekel?

Kerékpár túrák (kölcsönzési lehetőséggel), nordic walking túrák (ingyenes botok a recepción), gyalogtúrák, hőlégballonozás, kalandpark, golf és segway túrák.

5. Mi volt legérdekesebb dolog, amit a szobában felejtett egy vendégetek?

Egy hatalmas vibrátor, amit tulajdonosa ismeretlen okból azóta sem keresett, emellett rendszeresen itt felejtett tárgyak közé sorolhatunk tableteket, töltőket, igazolványokat, kozmetikai táskákat, valamint különböző ruhadarabokat.

6. Ha a konyháról egy ételt emelhetsz ki, melyik lenne az?

A vendégek kedvence a vörösboros olasz marharagu és a Balatoni tövismadár torta, amivel az ország tortája versenyre is neveztünk. A személyzetünk kedvence a cukorborsó főzelék, ahogy a Palaceban készítik. Ezen felül Séfünk a büféasztal kínálatát az egészséges táplálkozás jegyében állítja össze, figyelembe véve a hozzánk látogató vendégek igényeit. A magyaros és nemzetközi ételek mellett előzetes jelzés alapján speciális diétás igényeknek is eleget tudunk tenni.

7. Milyen hírességek fordultak már meg nálatok? Ha bárkit választhatnátok, kit látnátok legszívesebben vendégül?

Vendégként többek között Zámbó Krisztián, Bálint Antónia, Polt Péter, Győzike, Hevesi Tamás, Kandász Andrea, Varga Viktor, VV Béci is megfordult már nálunk.
Fellépőként, forgatáson járt már hotelünkben Bereczki Zoltán, Janicsák Veca, Vámos Erika, a Bon-bon együttes, Jolly és Suzy, Maróth Viki és a Nova Kultúrzenekar, valamint Takács Nikolas.
Közülük bárkit szívesen látnánk újra hotelünkben, de a legkedvesebb Takács Nikolas volt.

Használd az UTAZOM promóciós kódot, és spórolj meg 10%-ot telefonos, vagy a palacehotelheviz.hu oldalon való bármely jellegű foglalásod során!

Szponzorált tartalom

Ajánlatok