accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Foglald le a következő utazásod 5.000 forint kedvezménnyel!

utazomajom /

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, az igényeknek eleget téve 2017 decemberében elindítottuk az új szolgáltatásunkat, ahol a partner utazási irodánkon keresztül lefoglalhatjátok az utazásai ajánlataink jelentős részét.

Hogyan is néz ki?

Az általunk publikált ötletek csupán egy támpontot adnak a következő utazásodhoz. Nap mint nap azon dolgozunk, hogy az adott pillanatban elérhető, lehető legjobb ár-érték arányú nyaralásokat és városlátogatásokat megosszuk Veletek. Ennek eredményeképpen az interneten található szállás és repülőjegy kombinációkat az Utazómajom oldalra ajánlatok formájában feltesszük, de foglalni mindenkinek saját magának kell. Abban nem tudunk segíteni, hogy mi megvásároljuk a szolgáltatásokat az olvasó helyett, aki nekünk fizetne. Viszont segítünk eligazodni a foglalási oldalak útvesztőjében, hogy mindenki önállóan is le tudja foglalni az utakat, ehhez egy segédlettel is készültünk.

Vannak azonban olyan olvasók, akiknek ez nem elég, és szeretnék, ha nem kellene az olykor idegen nyelvű oldalakon, foglalási rendszerek “csapdáit” kerülgetve, különböző oldalaknak a személyes adataikat megadva foglalniuk. Nekik találtuk ki a “Lefoglalom egyben” lehetőséget, ahol egy irodán keresztül ugyanazokat az ajánlatokat az ügyintézők lefoglalják helyetted. A magyarországi bejegyzésű utazási iroda magyar nyelvű, normál díjas telefonon elérhető ügyfélszolgálattal rendelkezik, és készséggel áll azok rendelkezésére, akik inkább ezt a lehetőséget választanák. Fontos hangsúlyozni, hogy továbbra is megmaradt a lehetőség az önálló foglalásra, csak kiegészítettük egy másik szolgáltatással. Az Utazómajom nem lett utazási iroda.

Oké, de hol a kedvezmény?

A facebook nem szereti azokat az oldalakat, akik nem hirdetnek. Mi pedig nem hiszünk abban, hogy jó ötlet ráerőltetni az emberekre az Utazómajmot, ezért kezdetek óta csakis organikusan, marketing és facebook hirdetések nélkül működünk. Habár sikerült elérnünk a fél millió követőt, a facebook egyre kevesebb feliratkozónak mutatja a bejegyzésünk. Többen kértétek, hogy készítsünk Utazómajom mobil appot, ennek eleget téve néhány hónapja már elérhetőek az App Store-ban (iPhone) és a Google Play-ben (Android) is az alkalmazások. Külön öröm számunkra, hogy már több, mint 30 ezren töltöttétek le őket! Ha már letöltötted, frissítsd az Appot a kedvezményért!

A legújabb frissítéssel a “Kupon” menüpontba egy egyedi, 5.000 forintos kedvezménykódot tettünk, amit a foglalas.utazomajom.hu oldalon található utazások bármelyikére beválthatsz.

Érvényes: 2019. június 30-ig készített foglalásokhoz. Az utazás időpontjára nincs megkötés. Egy foglaláshoz egy kupon használható fel. Az utazomajom.hu weboldalon megjelenített utazási ajánlatokról a „LEFOGLALOM EGYBEN” linkre kattintva is elérhető az oldal. A kuponkódot a foglalási folyamat fizetési oldalán, a „Promóciós kód” mezőbe írva a végösszegből levonásra kerül a kupon értéke. További kérdés esetén hívható: 06 1 6777888. A szolgáltatást a Beontrips utazási iroda nyújtja.


Android mobil alkalmazás letöltése: ITT
iOS mobil alkalmazás letöltése: ITT


Milyen újdonságok vannak az Utazómajom háza táján?

Hatalmas megtiszteltetés, hogy ilyen sokan követtek bennünket. Az olvasói igényeknek és a technikai fejlődéseknek szeretnénk megfelelni, ezért folyamatosan azon dolgozunk, hogy még jobbak legyünk. Nemrég teljesen új külsőt kapott a honlapunk. Néhány napja elindítottuk a Repülőmajom facebook oldalunkat, amit már 24 ezren követtek. Korábban évekig tartott elérni ezt a számot. A Repülőmajom facebook oldalra közvetlenül linkelve, dátummal, árral, poggyász korlátozásokkal töltünk fel jobbnál jobb repjegyeket, így ha gyorsan szeretnél értesülni a legjobb ajánlatokról, de a szállást magad keresnéd, mindenképp iratkozz fel. Az oldalak között nincs átfedés, tehát ami ide kikerül, az nem található meg a főoldalon.

A Repülőmajom párja az Alvómajom, ahová naponta teszünk ki jobbnál jobb szállásajánlatokat. Gondoltad volna, hogy 5 csillagos szállást már néhány ezer forintért foglalhatsz Balin? Vagy hogy a legnépszerűbb, filmekből is ismert las vegasi szállások hétköznapra olcsóbbak, mint egy balatoni apartman?

Azokra is gondoltunk, akik a hátizsákos utazások helyett a kényelemre, különlegességre, luxusra vágynak. Számukra a különleges desztinációkat és top hoteleket párosító Utazómajom extra oldalt hoztuk létre.

Habár sokan régimódinak és elavultnak tartják a hírleveleket, mégis többen jelezték, hogy szívesen feliratkoznának, ha lenne egy ilyen szolgáltatás. Nagyon sok időt töltöttünk azzal, hogy a legmegfelelőbb, legkényelmesebb megoldás szülessen. Ezért úgy alakítottuk ki az Utazómajom Hírlevelet, hogy egészen országra lebontva bárki az érdeklődési köre szerint testre szabhatja a leveleket, így akit csak az olasz utak érdekelnek, csak azokról kap majd értesítést. Próbáljátok ki!

Köszönjük, hogy velünk vagytok, olvastok, utaztok! Ha segítenéd a munkánkat, akkor légy aktív a facebookunkon, lájkolj, kommentelj, oszd meg a bejegyzéseket!

 

Ajánlatok