accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Még sincs ingyenes Wizz Air buszjárat Dubai és Abu Dhabi között

utazomajom /

A Wizz Air az elmúlt időszakban nagy hangsúly fektetett az új, Abu Dhabiban lévő bázisára. Kezdetben meg is szüntette a Budapest – Dubai útvonalat, azonban látva, hogy a magyarok inkább a “legek” városát részesítik előnyben, visszahozták a menetrendbe. Igaz, jóval kevesebb járat repül Dubajba mint Abu Dhabiba, ráadásul még többet is kell érte fizetni. Abu Dhabiból azonban elérhető többek között a Maldív-szigetek és számos más egzotikus desztináció (Bahrain, Sri Lanka, Jereván).

A magyar és a nemzetközi sajtóban is megjelent, hogy a Wizz Air utasai ingyenes buszjárattal utazhatnak Abu Dhabi repteréről Dubaiba. Az utasok azonban ennek ellentmondó információkat közöltek. Tiszta vizet akartunk önteni a pohárba, ezért megkérdeztük az illetékest.

A Wizz Air a megkeresésünkre az alábbi tájékoztatást adta.

“A buszjáratot az Abu Dhabi Nemzetközi Repülőtér üzemelteti, melyről a Wizz Air nem kommunikálta, hogy ingyenesen igénybe vehető, pont az ellenkezőjéről tájékoztatta az utasokat. Ugyanakkor az RTA (a buszok üzemeltetéséért felelős szabályozó szervezet) korábban tévesen azt közölte, hogy a buszjárat ingyenes. A téves információ napvilágra kerülése után a Wizz Air kérte az RTA által kiadott közlemény javítását, ami azóta meg is történt.”

Több magyar és nemzetközi oldalon azonban sajnos még a mai napig a téves információ szerepel, beleértve az RTA honlapját is.

“Currently, this service is only dedicated for passengers flying Wizz Air. The bus fare will be included in the Wizz Air tickets. The coach buses on this route will be equipped with passenger luggage facilities.”

Tehát annak ellenére, hogy szinte mindenhol az szerepel, hogy ingyenes, az ára 35 AED, ami kb. 3.800 Ft.

Ajánlatok