accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

8 fő, 2 autó, 1 hét, 4 ország, 7 határátlépés. Balkán trip.

utazomajom /

Nagyon sok gyros és még több sör, gipsy valley üvölt a kocsiból és táncolunk, mezítláb.  Na jó hazafelé a  turbó elszállt, de egész jó arány egy indulás reggelén vásárolt autóval. Minszkbe terveztük, Isztambulba érkeztünk. A fehérorosz vízum miatti idegeskedésen felbuzdulva inkább a Balkánra indultunk, mert szeretjük. Szófia, Burgasz, Neszebar. Jó, jó, a gyros a legjobb amit életünkben ettünk, de Isztambul már csak pár óra. Nem éri meg, DE! megéri, jó menjünk. Elnézést uram a török autópálya fizetős?

No problem. Ja jó. Itt vagyunk, úristen ez mi, nagyon király, ne is menjünk tovább. De vár Kavala, Görögország legszebb városa, és tényleg, 2 éjszakát is megérdemelt. Kezdjünk el csorogni hazafelé, Irány az Ohrid-i tó Macedóniában. Esik, hideg van, nem tudunk túrázni, együnk és irány Szkopje. Szkopje az élő színházi díszlet, ahogy Laci mondaná. És tényleg, de ezért szeretjük, meg az olajban tocsogó búrékért a piacon és a nagyon kedves helyi borbélyért aki 600 forintért vágja a hajat és a szakállat. Hazafelé már a következő random tripünket “tervezzük”.

A bejegyzést olvasónk, Nóri küldte.

Ajánlatok