accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

A nélkülözhetetlen műanyag tálca

utazomajom /

Kevés olyan találmányt lehetne mondani az elmúlt évszázadból, amely annyira megváltoztatta volna a mindennapjainkat, annyira része lenne életünknek, mint a műanyag. Persze a helytelenül és túlzott használatnak vannak árnyoldalai is, de ez szinte minden termékcsoportra elmondható.

Praktikusságban verhetetlen

A műanyag hihetetlen népszerűsége egyáltalán nem a véletlen műve. Tartósság, ellenállóképesség, könnyű megmunkálhatóság és súly tekintetében vitathatatlan előnyei vannak egyéb anyagokkal szemben, emellett olcsósága is előnyös tulajdonságai sorát gyarapítja. Az egyik ilyen nagyon hasznos műanyag konyhai eszközünk, az univerzális tálca.

A Curver.hu webáruház konyhai kiegészítői közt műanyag tálcák és más műanyag termékek hallatlanul széles választékával találkozhatunk és biztosak lehetünk benne, hogy mint a téma specialistája, a Curver a legmagasabb minőséget nyújtja műanyagipari termékeket kereső vásárlóinak.

Különösen hasznosak, sőt, ma már kijelenthető, hogy nélkülözhetetlenek a műanyag termékek a háztartásban, hiszen nem vetemednek, kiválóan ellenállnak víznek, napfénynek, fizikai behatásoknak, különböző tisztító- és vegyszereknek.

Kisebb és nagyobb termékek hosszú sora az áruházban

A webáruházban a nagyobb méretű termékek mellett számos kisebb, kiegészítő funkciót ellátó eszköz is található úgy mint például ételtartók, keverőtálak, szűrők, hűtőkancsók kenyér- és fűszertartók, vagy éppen a már említett tálcák.

Ez utóbbi kategória felett nem nehéz elsiklani, hiszen, nem úgy tarjuk őket számon, mint legfontosabb lakberendezési tárgyainkat, pedig egy egyszerűen használható, rendkívül hasznos tárgyról van szó. Egy ilyen eszközhöz nincs megfelelőbb anyag a műanyagnál és az anyagában színezett termékek hozzák is a műanyag nyújtotta összes előnyös tulajdonságot.

Nem csak a konyhában segítség

Egy műanyag tálca fő terepe talán a konyha lehet, hiszen az ételek előkészítése, szeletelése, szortírozása, elkészítése után a tálalásban is számíthatunk rá. Lakáson belül vagy akár szabadtérben is használható, víz, napfény, ráfolyó étel, ital nem fog benne kárt tenni és a környezeti kihívásoknak is ellenáll.

Az ételek szállításában vagy tálalásban is számíthatunk a segítségére, egy hálószobában eltöltött könnyű reggeli szervírozásában is nélkülözhetetlenné teszi magát. Az ebéd után az asztal leszedésben is hasznosíthatjuk a tálcát, de itt még mindig nem ér véget az aznapi konyhai pályafutása.

Mosogatás után csepegtetőként is megállja a helyét és biztosak lehetünk benne, hogy hosszú évekig fog szolgálni az elhasználódás legcsekélyebb jele nélkül.

Sokáig szolgál és szinte semmit sem kér cserébe

A tálcák használatánál már csak a tisztántartásuk ás állagmegóvásuk egyszerűbb, hiszen előbbi esetben csak egy szivacs, kis víz és némi tisztítószer szükséges, utóbbi tekintetében pedig a termék nem igényel semmilyen különleges bánásmódot.

A tálca több színben is megvásárolható, így a konyha vagy a berendezés színeihez is illő, praktikus segédeszközre tehet szert a használója.

Ajánlatok