accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Egy új korszak kezdete a szempillaépítés világában

utazomajom /

A szépségipar célja, hogy minden nő megmutathassa a valódi szépségét és kiemelhesse az igazán előnyös vonásait. A szakemberek folyamatos újításokkal dolgoznak azon, hogy a lehető legmagasabb minőségű termékeket készíthessék el a nők számára.

Nincs ez másképpen a szempillaépítés világában sem. Az Xtreme műszempilla egy olyan innovatív termék, amely a piacra robbanása óta már nagyot bizonyított: igen rövid idő alatt kifejezetten látványos és dús szempilla építhető vele. Ha kiváló minőségű, könnyen használható műszempillával szeretnél dolgozni, egészen biztosan neked is hamar a kedvenceddé válik.

Kiváló minőség és precizitás a pillaépítésben

Az Xtreme Lashes Premade műszempillái előre elkészített fanokból állnak, így nem kell többé a kézi fanolással bajlódnod, ami gyorsabbá teszi a pillaépítés folyamatát és garantálja a tökéletes végeredményt. Nincs többé kényelmetlen kéztartás, megfeszülő vállak és aprólékos kézmozdulatok. Az előre elkészített fanokat egyszerűen csak leemeled a tálcáról, és már azonnal dolgozhatsz is vele.

A fanok egyenletes talpvasgatságúak, tökéletesen szimmetrikusak, változó hosszúságban készültek, így kényelmesen mindig azt választhatod le a tálcról, ami a munkádhoz szükséges. Végeredményben egyenletes, sűrű volumenű és dús szempillákat érhetsz el vele anélkül, hogy hosszasan kellene a fanolással bajlódnod.

A munkafolyamatot nagyban felgyorsíthatod az Xtreme Lashes Premade műszempilla használatával, mert egy pillát akár egyetlen óra alatt elkészíthetsz. Így több ügyfelet is vállalhatsz, de akár a vállalkozásod építésére vagy a családoddal töltött programokra is több szabadidőd marad.

Innovatív termék, amelyet imádni fogsz

Az Xtreme Lashes ismert a magas minőségű termékeiről, nincs ez másképpen a Premade műszempillák esetében sem. Már a piacra kerülésekor hatalmas népszerűségre tett szert, hiszen kiváló megoldás a pillaépítő stylistek számára, mert abszolút egyedi módon oldja meg a kézi fanolás problémáját.

Ez a műszempilla nemcsak valamilyen szezonális trend eredménye, hanem igazi forradalmi újítás a pillaépítés világában. A termék ráadásul hipoallergén, így azok számára is tökéletesen megfelel, akiknek rendkívül érzékeny bőrük van, mert nem kell tartani semmilyen allergiás reakció megjelenésétől a felhelyezést követően.

A márka magáért beszél

Ha egy igazán innovatív termékre vágysz, amivel lenyűgöző pillákat készíthetsz töredék idő alatt, mint eddig, akkor feltétlenül próbáld ki az Xtreme Lashes Premade műszempilláit, mert garantáltan nem fog csalódást okozni.

A márkáról fontos megemlíteni, hogy az a Horvat Krisztina hozta be hazánkba, aki meghonosította idehaza a szempillaépítést, új trendet mutatva ezzel a hazai szépségiparban tevékenykedő szakembereknek. Ez a márka a tengerentúlon már sokat bizonyított és Krisztinának hála Magyarországon is elérhetővé váltak ezek a nagyszerű termékek a hazai szempilla stylistok számára.

Ajánlatok