accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

A géllakk beszáradása is megelőzhető ablakfólia segítségével!

utazomajom /

A műkörmösök által használt géllakk egy speciális fényre, az UV-fényre köt meg, ez a technológia teszi lehetővé azt, hogy hosszú ideig tartósan megmaradjon a vendég körmén. Ez a tulajdonság azonban nem csak pozitív, hanem egyben azt is jelenti, hogy a napsugárzásban található UV-sugarakra is reagál az anyag, így az asztalon felejtett termék tönkremehet.

Nem kell ennek azonban így lennie, mivel létezik egy megoldás, amivel nyugodt szívvel veheted elő kincseidet, és mutathatod meg a színt a vendég számára.

A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád!

Annak érdekében, hogy az UV-sugárzás ne jusson be a szalonba, nem kell sötétítő függöny mögött szomorkodnod, van ennél egy sokkal nagyszerűbb ötlet. Fóliás Juci ablakra készült termékei között is megtalálhatod a hővédő ablakfóliákat, melyek amellett, hogy bizonyos mértékig kint tartják a forróságot, még az UV-sugárzás ellen is védenek.

Miért érdemes kipróbálnod a hővédő ablakfóliát?

Több előnye van ennek a terméknek, mint gondolnád! Ha a szalon ablakára teszed, akkor azonnal biztonságban érezheted magad, valamint a géllakkjaidat, emellett pedig még hűvösebb is lesz, és a klímaberendezés sem fogyaszt annyi áramot, mint előtte.

Sok vendég igényli azt, hogy megnézegesse a színt, mielőtt a körmére teszed és nem elégszik meg a mintapalettával. Ezek után már nem kell félve elővenned a lakkokat és azonnal visszatenned őket a fiókba, hanem nyugodtan tárolhatod az asztalon is, mivel az UV-fény ezek után már nem árthat nekik.

A szalon berendezése

Amikor kiválasztod az üzlethelyiséget, akkor nagyon lényeges szempont, hogy az vonzó legyen az emberek számára, vagyis szívesen jöjjenek be, kíváncsiak legyenek rá. Ehhez azonban kirakat és nagyobb üvegfelületek szükségesek, hiszen ezek tudják becsábítani a klienst.

A kirakatot matricázd fel és világítótáblákat is helyezz el. Az ablak UV-védelméről se feledkezz el, a hővédő fóliák felhelyezéséhez azonban kérj segítséget, főleg abban az esetben, ha öntapadós változatot választasz.

Milyen hővédő fóliák vannak?

Alapvetően két fő csoportba oszthatjuk őket, az egyik az öntapadós, a másik a ragasztó nélküli változat. A ragasztó nélküli fóliák előnye, hogy könnyű őket felrakni, és ha esetleg ferde lett, akkor visszaszedhető és újrapróbálható. Az öntapadós fóliák felrakása nehezebb, ehhez két vagy három ember is szükséges annak érdekében, hogy buborékmentesen és szépen lehessen feltenni.

Mindkét verzió megszűri a nap UV-sugarait, a hővisszaverő képességük azonban különböző. A legnagyobb hőszűrési képessége a tükörfóliának van, viszont ebben az esetben nem fognak tudni belátni a szalonba. Ha ez nem probléma, akkor nyugodtan használd ezt a terméket.

A fóliák szélessége 90 cm, ezért, ha ennél szélesebb a kirakat, akkor toldásra lesz szükség. Persze ezt belekalkulálhatod a kirakat dizájnba, ezáltal nem lesz feltűnő.

Nagyon fontos, hogy a fóliát az ablak teljes felületére ragaszd rá, ellenkező esetben a hőmérséklet-különbség következtében az üveg megrepedhet, illetve az UV-szűrés sem lesz megfelelő.

Ajánlatok