accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

A legnépszerűbb körömformák

utazomajom /

Vajon milyen legyen egy ápolt, illetve egy legszebb formájába hozott, szépen manikűrözött kéz? Sajnos nagyon sokan vagyunk, akiknek a körmei saját maguk erejéből nem lesznek olyan szépek, mint amilyenekre vágynánk.

Talán még meg is nőnek a körmök, s némi nemű praktikáknak köszönhetően egy jó darabig velünk is maradnak teljes szépségükben. Azonban előbb vagy utóbb az egyik-másik bizony letörik, s akkor vagy kezdhetjük előről a folyamatot, rövidre vágva mindegyik körmünket, vagy kalap-kabát hagyhatjuk az egészet és választunk egy olyan megoldást, amellyel lehetőségünk lesz az ilyen hibákat orvosolni: műkörmöket építtetünk.

Mitől és hogyan lesz igazán szép a műköröm?

Érdemes legelső lépésben találni egy jó szakembert, vagy alaposan beleásnunk magunkat a témába, kezdőkészlettel és szükséges kiegészítőkkel felszerelkezve indulni a csatába, aminek a végén nem új területek, hanem a körmeink királynői lehetünk.

Sok dologra, valamint ügyességre és türelemre is szükségünk lesz, ha saját magunk vágunk bele a kalandba. Cserébe kreativitásunkat is kiélhetjük körmeink széppé varázsolása közben. Egy festőtanfolyam sem kreatívabb, mint az, amit ma manapság a körmeinkért esztétikai, művészi értelemben tenni tudunk.

A műkörmök alapanyagai

Első körben azt kell kiderítenünk, hogy milyen műköröm alapanyagokkal tudunk ügyesebben dolgozni, s melyik felel meg jobban körmeink minőségének. A porcelán műkörmökről elmondható, hogy nagyon strapabíróak. Az alapanyag oldható, a levegőn köt meg és mivel polírozható, ezért nem fog besárgulni.

A zselés alapanyaggal készült köröm, ha jól sikerült építeni, akkor az újabb körömápolási alkalom során elég lehet csak tölteni a körmöt, ami kisebb munkát fog jelenteni. A zselés műköröm rugalmasabb, ezért nagyobb a valószínűsége, hogy nem fog letörni. Nagy hátrány, hogy az eltávolítása nagyon nehéz.

Harmadik lehetőségként választható a modern PolyGel, ami egy új műköröm alapanyag, s aminek segítségével több előnyt érhetünk el. A PolyGel egyszerre tartós és könnyen formázható, anyaga rugalmas és stabil egyszerre. Nem szilárdul meg a levegőn, ezért több időnk marad a formázásra. Ráadásul a kellemetlen szagokat is elkerülhetjük a segítségével.

A körmök formája

Mielőtt a köröm építésének nekiállnánk, ki kell választanunk azt is, hogy milyen körömformát szeretnénk. Számtalan stílus közül választhatunk. A leggyakrabban választott formák között ott van a lekerekített kocka és a sima szögletes, de lehet a forma kerek vagy ovális is. A formák koronázatlan királynője pedig a mandula.

A legkedveltebb körömforma 2021-ben is a mandulaköröm marad. Ez a forma kényelmes és nagyon esztétikus. Szinte bármilyen festés gyönyörű lesz rajta, ezért bátran lehet élni ezzel a választással. A mandula forma egyszerre klasszikus és rendkívül elegáns, miközben természetes hatást kelt. A női kezeket és ujjakat nemcsak ápolttá, hanem karcsúvá és kecsessé varázsolja. Tökéletes és finom női kezek, hosszú, karcsú ujjak, gyönyörű, festett körmök – nem is lehetne ennél tökéletesebb.

Ajánlatok