accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

A talicska nagy segítség lehet a kertrendezésben

utazomajom /

Egy saját kert nagy örömet, de egyben rengeteg munkát is jelent, hiszen évszakról évszakra más-más teendők várják a kerttulajdonosokat, amelyek egyike másika komoly fizikai munkát jelent.

A kertészkedés nemcsak fizikai munkát jelent, hanem az elmét, a lelket is megmozgatja, átmelegíti, kikapcsol. A kerti munkákat kertészre is bízhatjuk, de mi magunk is elvégezhetjük, azonban ehhez számos kerti eszközre, szerszámra, praktikus kiegészítőkre lesz szükség a munka megkönnyítése érdekében. Egy bizonyos ponton túl rá kell döbbennie, hogy a kerti feladatok elvégzéséhez szüksége lesz egy talicskára.

Gerinckímélő kertészkedés? Lehetséges!

Ahol teheti, segítsen magának, szerezzen be minőségi szerszámokat, eszközöket, kiegészítőket. A Kerti Bútor Webáruház műanyag talicskái multifunkciósak, kompakt méretüknek köszönhetően könnyű irányítani, és a kerti munkák mellett akár háztartási feladatokhoz is használhatóak.

Praktikus, ergonomikus kialakítású eszközökkel, szerszámokkal könnyebbé tehetjük a munkát, kímélhetjük magunkat. A fárasztó, hajolgatást igénylő kerti munkák, rendrakás és cipekedés gerincproblémák esetén főleg, de egészséges állapotban is napokra megakaszthat bennünket a munkavégzésben.

A szezonális kerti munkák folyamatosan ellátják munkával a kerttulajdonosokat, és nagy részük komoly fizikai megterheléssel járhat, gondoljunk csak a metszésre, ásásra-ültetésre, a lehullott, levágott, kiszedett növények összegyűjtésére, elszállítására. De a gyomlálás is, növényültetés is jól átmozgat, megdolgoztatja a derekat.

Egy műanyag talicska hasznos lehet minden háztartásban

Az új generációs minőségi műanyag talicskák a multifunkciós tervezésnek köszönhetően a házban és a ház körül egyaránt használhatóak. Könnyű, kerekeken guruló szerkezetük – ezek többnyire két, műanyag vagy gumikerékkel rendelkeznek, így stabilabban manőverezhetők -, jó fogást biztosító fogantyújuk vagy fogantyúik segítségével könnyűszerrel mozgathatóak, akár gyerekek által is, nem úgy, mint a hagyományos, egykerekű fémtalicskák.

A tetszetős kialakítású, modern vonalú műanyag talicskák többféle űrtartalommal kaphatóak, így a feladatokhoz szabhatóak.

Egy kompakt műanyag talicska sokoldalú felszerelés, használja bevásárláshoz, szennyes és mosott ruhák szállításához, vagy a kertben levélgyűjtéshez, rendrakáshoz, kisebb építésekhez.

Kis mérete révén tárolása sem okozhat gondot, ráadásul minőségi műanyag alapanyagának köszönhetően rendkívüli módon ellenáll az időjárás viszontagságainak, a UV-sugárzásnak és a fagynak.

A kerti talicska típusának kiválasztásánál vegye figyelembe egyéni igényeit, illetve a használat funkcióját, hiszen más stabilitású, szerkezetű vagy akár más anyagú eszközre lesz szüksége a kerti zöldek és más, például építőanyagok, trágya szállításához, műtrágyák keveréséhez.

Egy tartós, masszív szerkezetű, megbízható talicska mindig jól jön a háznál, ha másra nem, a gyerekeknek játékhoz, ugyanis gyerekjáték az irányítása.

Ajánlatok