accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Fotó az egyik Ferihegyen viharban megsérült Ryanair gépről

utazomajom /

Tegnap számoltunk be arról, hogy két Ryanair gép és a budapesti repülőtér is megsérült az éjszakai viharban. Az akkori közlemény szerint a kora reggel induló repülőgépek többsége csak késve indult el Budapestről, illetve egyes Ryanair-járatok késésére külön is felhívták a figyelmet, hiszen a fapados légitársaság két, éjszaka Ferihegyen parkoló gépe megsérült.

Nem volt véletlen az aggodalom, ugyanis a Bariba tartó járat több, mint tíz órát késett, Zadarból pedig az utasokat több, mint 24 óra késéssel hozták haza. Azokat persze, akik nem oldották meg a fejetlenségben a hazautat önállóan busszal, a rokonos segítségével, vagy vonattal.

Eddig nem lehetett tudni pontosat a sérülésekről, azonban olvasónk fotókat juttatott el hozzánk az esetről. A viharban készült felvételből jól kivehető, hogy az utaslépcsőt borította a szél a gép törzsére. A javítást olvasónk szerint megkezdték, ami előreláthatólag 2-3 napot vesz igénybe.

Ajánlatok