accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.
Ausztria /

5 nap Alpok lakóautóval egy nap szabiból 94.250 Ft! Ha négyen mentek 55.375 Ft!

5 nap Alpok lakóautóval egy nap szabiból 94.250 Ft! Ha négyen mentek 55.375 Ft!
Ár: 94.250 Ft
április 9 - 14
!
Az ajánlat 1627 napja nem frissült. Az árak folyamatosan változhatnak,
ezért célszerű a legfrissebb ajánlatokat böngészni.

Lakóautós túra Salzburg környékén

Olcsóbb szállások

155.500 Ft egy négy fős lakóautó 5 teljes napra

Kölcsön ajánlatok utazáshoz

Gyere el valamelyik következő előadásunkra, ahol nem csak repjegy és szállásfoglalási trükkökről lesz szó, hanem arról is, hogy tudsz így, vagy akár még ennél is sokkal olcsóbban lakóautózni!


A buszjegyek:

Van vonat is Salzburgba, ami picit drágább csak, cserébe sokkal kényelmesebb. Sajnos a lakóautó felvételéhez nem ideális (a lakóautót reggel 9-től lehet felvenni és este 8-ig kell visszavinni), de amúgy jó opció.

Mielőtt megveszed a busz- vagy vonatjegyeket, foglald le a lakóautót és várd meg a visszaigazolást róla!

Ebben az ajánlatban a 94250 Ft-ot két főre kalkuláltuk, mint mindig, de a lakóautó 4 fős. Ha négyen mentek, a buszjegy és a lakóautóbérlés költsége 55.375 Ft-ra jön ki fejenként. Ahhoz azonban közeli családtagoknak vagy nagyon jó barátoknak kell lennetek, hogy egy ekkora lakóautóban kettőnél többen vidáman ellegyetek 5 napig

Salzburgból a lakóautó átvételi pontja kb. 50km-re van, ezt áthidalhatjátok stoppolással, vagy vonattal, esetlet a tulajt is megkérdezhetitek, hogy értetek tud-e menni, de ez akár le is biciklizhető távolság. Arról, hogy hogyan és miért érdemes kerékpárt is vinnetek, lentebb.

A szállások mögött linkelt Yescapa egy úgy nevezett peer-to-peer lakóautó portál, ahol magánemberek hirdethetik meg a camperjüket vagy lakóautójukat és így tőlük a céges áraknál sok esetben jóval olcsóbban lehet bérelni.

Az éjszakai táborhelyek megtalálásához javasoljuk a park4night.com oldalt és applikációt, amelyen rászűrhetünk az ingyenes helyekre, lásd az alábbi képen Salzburgkörnyékén ezeket.

Az olcsó szállás alatt linkelt 4 fős lakóautóból erre az időpontra értelemszerűen csak ez az egy van, viszont ennyiért, vagy akár olcsóbban szinte mindig elérhető Salzburg vonattal vagy busszal, tehát ha azt látjátok, hogy egy nálatok fürgébb majom már lefoglalta erre az időpontra ezt a lakóautót, keressetek egy másik olyan időpontot, amikor szabad ez a lakóautó (vagy egy hasonlóan olcsó) és találni olcsón jegyeket

A lakóautó hátulján van egy négyes kerékpártartó is. Egy ekkora autóval sokszor nem kényelmes a városkákban, falvakban utazni, arról nem is beszélve, hogy a kerékpárral egy csomó olyan természeti csodát is fel tudtok fedezni, ahová nem hogy lakóautóval, de semmilyen autóval nem közelíthető meg. A Flixbus járaton a kerékpárszállítás díja utanként néhány ezer forint, és talán a vonatra is felrakható hasonló áron.

Ausztria

Ausztria természeti adottságai nagyon kedvezőek a hegyek szerelmeseinek. Nem csak a síelők találhatnak kellemes kikapcsolódási lehetőséget maguknak, hanem a nagyobb sétákat, túrákat kedvelők is. Ausztria télen nyáron várja az odalátogatókat. Mindig tartogat valami igazán különlegeset. tovább »

 • Beszélt világnyelvek
  német, angol
 • Főszezon
  január, december
 • Nem ajánlott utazni
  február
 • Árak Budapesthez képest
  A boltok olcsóbbak, de a szállások és a programok drágábbak.x
 • Pénznem
  Euro
 • Vízum szükséges?
  Nem kell
 • Közlekedés

  vonat, autóbérlés

 • Konnektor
  nem kell átalakító
 • Csapvíz
  Nem ajánlott
 • Közvetlen fapados járatok Budapestről
  wizz, ryanair
Talán ez is érdekelhet
Más ajánlat érdekelne?