accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Olcsó reptéri transzfer Budapest és Bécs között? Megoldás a FlixBus!

utazomajom /

Létezik-e közvetlen buszjárat Budapest és a bécsi repülőtér között? Milyen olcsó transzfer áll rendelkezésre Budapest belváros és Bécs repülőtere között, ha szeretnénk megspórolni a drága benzinköltséget és a parkolást? Milyen lehetőségek vannak a Budapest-Prága vagy Budapest-Krakkó közötti utazásra, ha nem akarunk ilyen távolságban repülőgépre ülni? Fontos kérdések, amelyek megválaszolásában a FlixBus lesz a segítségünkre.

Létezik-e közvetlen buszjárat Budapest és a bécsi repülőtér között?

Igen, naponta több buszjárat indul Budapest Népligetből, illetve Budapest Kelenföldről a bécsi repülőtérre. A járatok időtartama 2:25 – 2:50 perc között mozog. A menetrend változó, de mindenki megtalálja a kedvező csatlakozást a Bécsből induló repülőjáratához.

Például a Budapestről reggel 4 órakor induló busz 6.50-re ér a bécsi repülőtérre. Ha pedig még ennél is korábban indul a géped, érdemes a 22.40-kor érkező buszra foglalni jegyet, hogy biztosan elérd a hajnali repülőjáratot. Visszafelé szintén válogathatsz a gyakori indulások között, hiszen 07.10-től egészen 20.50-ig indulnak buszok a magyar fővárosba.

Az eddigi évektől eltérően, idén novemberben is fennmaradnak a nyári időszakban megszokott, sűrűn indított járatok. Részletek a flixbus.hu oldalon >>

Milyen olcsó transzfer áll rendelkezésre Budapest és Bécs repülőtér között?

A Budapest-Bécs reptéri transzferek közül az egyik legolcsóbb megoldás a Flixbus, amely akár 3.199 Ft-ért kínál jegyeket a két főváros között.

Nem kell aggódnod az átszállások miatt és a drága benzinköltség, valamint a reptéri parkolás sem terheli meg a bankszámlád. Csak vásárold meg FlixBus jegyed online, mobilalkalmazáson, a buszon vagy a jegyértékesítő pontokon, és már utazhatsz is!

 

Milyen európai városokba juthatunk el a FlixBus-szal?

Az őszi hónapok tökéletesen alkalmasak arra, hogy pár napos európai városnézéseket szervezzük. Autóval nem mindenki szeret hosszabb útra elindulni és vannak városok, ahová nem feltétlenül kell repülőre ülni. Jó megoldás lehet ilyenkor a FlixBus, amely Budapestről Prágába és Krakkóba is kínál járatokat, napi több alkalommal.

Néhány további európai úti cél, budapesti indulással:

  • Zágráb, Graz, Pozsony, Donovaly, Ljubljana, Belgrád, München, Kolozsvár

Ha városnézés helyett inkább kirándulni szeretnétek, válasszátok Bledet és a Júliai-Alpok legszebb helyeit, a Magas-Tátrát, a Keleti-Alpokot vagy Dél-Morvaországot. Igen, ezekre a helyekre is el lehet jutni a FlixBus járataival.

Fenntartható közlekedés

A FlixBus zöld kezdeményezéseiről is ismert. A vállalat lehetővé teszi a buszos utak szénlábnyomának semlegesítését: 2018-ban forgalomba állította a világ első távolsági viszonylatban közlekedő elektromos buszát, és szintén elsőként üzemanyagcellás távolsági buszok bevezetését tervezi. Legkésőbb 2030-ra a FlixBus minden busz és vonat utat, illetve üzleti folyamatot szénsemlegessé szeretne tenni.

Hasznos tudnivalók a buszos utazáshoz

Hány darab poggyászt vihetek a fedélzetre?  

Egy kézipoggyászt és egy útipoggyászt vihetsz magaddal ingyen. Kézipoggyásznak az az egy darab poggyász minősül, amelynek mérete nem haladja meg a 42 x 30 x 18 cm-t, súlya pedig a 7 kg-ot. Minden értéket a kézipoggyászban kell tartani. Az egy darab útipoggyász maximális mérete 80 x 50 x 30 cm lehet.  Az ingyenesen felvihető poggyászokon kívül, mindössze 600 Ft-os felárért plusz bőröndöt is vihetnek az utasok, ez egy nagyon kedvező ajánlat, pl. a repülők magas poggyászköltségeihez képest. Bővebb infóért bogarászhattok ITT.

Magammal vihetem a kerékpárom?  

Kerékpárod gond nélkül magaddal viheted az arra kijelölt járatokon, ha annak mérete szabványos, semmilyen felépítmény nincs rajta, és súlya maximálisan 20 kg.

Milyen felszereléssel rendelkezik a busz?

Minden egyes busz légkondicionált, valamint fedélzeti toalettel, olvasólámpával és kényelmes ülésekkel rendelkezik. Ezenkívül ingyenes Wi-Fi, konnektorok és egyes buszokon médiacenter is található, igény szerint filmekkel és zenével. Egyes járatokon idén tavasszal került bevezetésre a FLIXtainment, a FlixBus fedélzeti szórakoztató rendszere. A Magyarországról induló utazók is találkozhatnak a buszokon az MPLC által biztosított Universal filmekkel, Audible hangoskönyvekkel, Rakuten Kobo e-könyvekkel, sharemagazines újságokkal és játékokkal. A FLIXtainment tartalmait a fedélzeti wifire való csatlakozással az utasok ingyenesen elérhetik saját digitális eszközeikről.

Ehetek és ihatok a buszon?  

A FlixBus buszain nyugodtan fogyaszthatsz ételt és italt is, de légy tisztelettel a többi utasra, és tartsd be az étkezési etikettet!

Hogyan találom meg a megállómat?  

Navigáld el magad egyszerűen a FlixBus mobil alkalmazásával a buszmegállódhoz. Ott találsz egy listát az indulási helyekről a “Buszmegállók” menüpont alatt és a megálló áttekintésben. A foglalási visszaigazolásodon szintén rajta van a térkép az adott buszmegállókkal. A helyszínen a buszmegállók rendszerint jelölve vannak.

Ha Bécsből indul a géped és olcsó transzfer megoldást keresel, válaszd a FlixBus járatait Budapest – Bécs között! További részletek és jegyvásárlás a flixbus.hu oldalon >>


Szponzorált tartalom.

Ajánlatok