accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.
Svájc /

Egy hét Svájc, lakóautóval, repjeggyel 159.180 Ft! Ha hatan mentek, csak 61.180 Ft

Egy hét Svájc, lakóautóval, repjeggyel 159.180 Ft! Ha hatan mentek, csak 61.180 Ft
Ár: 159.180 Ft
július 22 - 29
!
Az ajánlat 1403 napja nem frissült. Az árak folyamatosan változhatnak,
ezért célszerű a legfrissebb ajánlatokat böngészni.

Egy hét Svájc lakóautóval

Olcsóbb szállások

294.000 Ft egy hétre egy 6 személyes lakóautó

Kölcsön ajánlatok utazáshoz

Személyi kölcsön kalkulátor

Promóció
Hitel összege (Ft)
Futamidő (hó)

Gyere el valamelyik következő előadásunkra, ahol nem csak repjegy és szállásfoglalási trükkökről lesz szó, hanem arról is, hogy tudsz így, vagy akár még ennél is sokkal olcsóbban lakóautózni!

Igyekezz, mert van, ahol már csak néhány szabad hely van!


Mielőtt megveszed a repjegyeket, foglald le a lakóautót és várd meg a visszaigazolást róla!

Ebben az ajánlatban a 159.180 Ft-ot két főre kalkuláltuk, mint mindig, de a lakóautó 6 fős. Ha négyen mentek, a repülő és a lakóautóbérlés költsége 85.680 Ft-ra jön ki fejenként. Ha hatan, mindez csupán 61.180 Ft/fő. Ahhoz azonban közeli családtagoknak vagy nagyon jó barátoknak kell lennetek, hogy egy ekkora lakóautóban kettőnél többen vidáman ellegyetek egy hétig.

A reptértől a lakóautó átvételi pontja kb. 7km-re van, nagy valószínűséggel megkérhető a tulaj, hogy értetek menjen a reptérre, de ez akár lesétálható, vagy le is biciklizhető távolság. Arról, hogy hogyan és miért érdemes kerékpárt is vinnetek, lentebb.

A szállások mögött linkelt Yescapa egy úgy nevezett peer-to-peer lakóautó portál, ahol magánemberek hirdethetik meg a camperjüket vagy lakóautójukat és így tőlük a céges áraknál sok esetben jóval olcsóbban lehet bérelni.

Az éjszakai táborhelyek megtalálásához javasoljuk a park4night.com oldalt és applikációt, amelyen rászűrhetünk az ingyenes helyekre, lásd az alábbi képen Bázel környékén ezeket.

Az olcsó szállás alatt linkelt 6 fős lakóautóból erre az időpontra értelemszerűen csak ez az egy van, viszont ennyiért, vagy akár olcsóbban sok időpontban elérhető Bázel repülővel, tehát ha azt látjátok, hogy egy nálatok fürgébb majom már lefoglalta erre az időpontra ezt a lakóautót, keressetek egy másik olyan időpontot, amikor szabad ez a lakóautó (vagy egy hasonlóan olcsó) és találni olcsó repülőjegyet.

A lakóautó hátulján van egy négyes kerékpártartó is. Egy ekkora autóval sokszor nem kényelmes a városkákban, falvakban utazni, arról nem is beszélve, hogy a kerékpárral egy csomó olyan természeti csodát is fel tudtok fedezni, ahová nem hogy lakóautóval, de semmilyen autóval nem közelíthető meg. A Wizzair-en a kerékpárszállítás díja utanként 9.500 forint, ez tehát bringánként 19.000 forint pluszköltség.

A bázeli repülőtér a francia-német-svájci hármashatárnál van. A lakóautó azért olcsó (relatíve), mert magánembertől bérlitek és mert a franciak nagy lakóautósok. Tehát a lakóautóért Franciaországba mentek. Élelemért érdemes átmenni a lakóautózás legelején Németországba valamelyik közeli, itthon is ismert diszkont élelmiszerboltlánc üzletéig, amelyekben sokszor olcsóbban kaphatsz meg az élelmiszereket, mint idehaza. Betankoltok élelmiszerből (a lakóautóban van hűtő és fagyasztó és tűzhely is) egy hétre, és irány Svájc, ahol pedig az élmények várnak Rátok! Jó utat!

Top 10 Látnivalók
Talán ez is érdekelhet
Más ajánlat érdekelne?