accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.
Amerikai Egyesült Államok /

Exkluzív adventi utazás New Yorkba – egy nap Frei Tamással!

Exkluzív adventi utazás New Yorkba – egy nap Frei Tamással!
Ár: 439.000 Ft
november 30 - december 5
!
Az ajánlat 1995 napja nem frissült. Az árak folyamatosan változhatnak,
ezért célszerű a legfrissebb ajánlatokat böngészni.

New York

Kölcsön ajánlatok utazáshoz

Programok

1. nap: Utazás New York-ba 

Utazás New York-ba, majd érkezés belvárosi szállodánkba, terv szerint az esti órákban: Hampton Inn vagy Holiday Inn

2. nap: New York Frei Tamás szemével

Szállásunkról indulva Manhattan képeslapra kívánkozó népszerű és kevésbé ismert látnivalói következnek: egy fordított zodiákus, egy titkos vágány, egy felhőkarcoló, amely szimbólummá vált, egy New York cheesecake, egy Munkácsy-festmény, egy híres utcasarok, ahol felfújja a lányok szoknyáját a szél, egy utánozhatatlan kávé, egy luxustízórai a város legjobb élménypiacán, rengeteg csodás (és nem a turistabóvli) karácsonyi ajándék. A nap folyamán Frei Tamás is csatlakozik a csoporthoz, aki – többek között – arról árul el kulisszatitkokat, hogy milyen Amerikában élni, milyennek látja az USA-t, és hogy az amerikaiak hogyan látják Magyarországot.

Fakultatív program: igazi amerikai vacsora a város egyik neves kulináris intézményében.

A nap látnivalói: Grand Cenral, Flatiron Building, Chrysler Building, Empire State Building, Fifth Avenue Eataly, High Line, Chelsea Market, Broadway, Rockefeller Center

3. nap: Szabadnap sok programlehetőséggel!

Aki velünk tart ezen az egész napos kiránduláson, rendhagyó módon ismerkedik meg a Central Parkkal, majd a Harlem-i városrésszel. Egy különleges hangulatú ebéd után a Metropolitan Múzeum következik desszertként, ahová Frei Tamás is velünk tart. Késő délután “karácsonyi fények túrával” folytatjuk, karácsonyi díszek, kirakatok és a Rockefeller Center karácsonyfája, jégpályája és harsonás angyalai. Aki kedvet kap, korcsolyázzon!

Fakultatív program estére: Koronázd meg a napodat a város legprofibb karácsonyi revüjével, egy pompás épületben, a Radio City Music Hall-ban.

A nap látnivalói: Dakota-ház, St. John the Divine katedrális, Harlem: Apollo színház, Museum’s Mile, Saint Patrick katedrális, Rockefeller Center, Lincoln Center, Central Park, Metropolitan Múzeum

4. nap New York városnézés

Nagyívű álmokban folytatódik kirándulásunk. A pénzügyi negyed és az egykori World Trade Center környékén leckét kapunk a pozitív életszemléletből és nagyvonalúságból. A város legrégebbi tavernájában George Washington kedvenc pitéjét kóstolhatjuk meg, majd egy helyi bárban kötünk ki, a Nagy Gatsby-ből ismert enteriőrben. A kínai negyedbe és Little Italy-ba is benézünk.

Fakultatív program: Este, a program keretében egy igazi élmény megtekinteni a Lincoln Center Diótörőjét, vagy meghallgathatjuk a Bohémélet c. operaelőadást a MET-ben, majd könnyű vacsora George Lang egykori legendás bisztrójában.

A nap látnivalói: Trinity templom, Értéktőzsde, Federal Hall, Wall Street, 9/11 emlékhely, Oculus

5-6. nap Hazautazás Budapestre

Az ötödik napon véget ér élménydús utazásunk, kijelentkezünk a szállodából, transzfer a repülőtérre. Indulás haza élményekkel és emlékkel telve!

Vásárlás: az ismert üzletek ebben az időszakban kedvezményekkel és mesés kirakatokkal, karácsonyi show-kal csalogatják a látogatókat. A látványos karácsonyi vásárokat is meglátogatjuk, ahol különlegességeket, minőségi és nagyon New York-i kézműves és dizájnajándékokat lehet beszerezni.

Gasztronómia: New York ikonikus ételei, amiket meg kell kóstolni. Különleges bisztrók, piacok, éttermek, bárok. Felejtse el a silány hotelreggelit és a hervasztó turistaéttermeket! Opcionális kóstolók, igény szerint irányított reggelik és vacsorák.

New York City-t bemutatják:

Frei Tamás

A tévés személyiségből utazó, majd kávéspecialista és író lett. Otthon van Dél-Franciaországban, helyi lakosként élvezi a sziesztát Firenzében, miközben harmadik otthona az Atlanti-óceán partvidéke. Fordulatos regényei szövetében egy világpolgár tapasztalatai és világlátása ötvöződik.

Méhész Zsuzsa

Idegenvezető és újságíró, írásait a Dining Guide és a Földgömb Magazinok oldalain olvashatják gasztronómiáról, különleges látnivalókról. New York Cityben a helyiek ritmusában és tapasztalatával közlekedik. Szereti a járatlan utakat, egyedi élményeket – megmutatni is.

Szponzorált tartalom.

Talán ez is érdekelhet
Más ajánlat érdekelne?