accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.
Amerikai Egyesült Államok /

Karácsonyozz New York-ban! Retúr repülőjegy 141.000 Ft-ért!

Karácsonyozz New York-ban! Retúr repülőjegy 141.000 Ft-ért!
Ár: 141.000 Ft
december 22 - 29
!
Az ajánlat 985 napja nem frissült. Az árak folyamatosan változhatnak,
ezért célszerű a legfrissebb ajánlatokat böngészni.

Amerika, New York

Olcsóbb szállások

Maspeth House New York 219.000 Ft két főre a teljes időszakra

Ajánlott szállások

Warwick New York **** 908.600 Ft két főre a teljes időszakra

Autóbérlés

96.600 Ft a teljes időszakra

Kölcsön ajánlatok utazáshoz

Óriási örömmel jelentem be, hogy már előrendelhető a 2022-es Utazómajom naptár. Ha az első 500 vásárlóban leszel, akkor idén először egy exkluzív matricaívet is kapsz ajándékba a naptár mellé, amivel játékos formában megjelölheted a szülinapokat, utazásokat, különleges eseményeket. A vásárlással támogatod a munkánkat, illetve fizikai formában is veled lehet az Utazómajom egy darabja. Az általatok küldött fotókból inspirálódni fogsz és bármikor, amikor csak ránézel útnak erednél.
Nagyon sok energiánk van benne és bízom benne, hogy nektek is legalább ennyire tetszeni fognak a terméket! A részletekért kattints: shop.utazomajom.hu


20 hónap várakozás után az USA ma végre ismét kinyitotta kapuit a beoltott európai turisták előtt! Az Amerika Neked segítségével most összegyűjtöttük a beutazással kapcsolatos legfontosabb infókat, feltételeket és a legütősebb ajánlatokat.

Beutazási feltételek

Annak, hogy végre beutazhass az USA-ba, természetesen vannak Covid-biztonsági intézkedései, előzetesen teljesítendő feltételei. Ilyen például a teljesen oltott státusz és oltási igazolás, kizárólag a WHO által elfogadott vakcinákkal, mint a Moderna, Pfizer/BioNTech, Janssen/J&J (egy fázisú), AstraZeneca, Covishield, BIBP/Sinopharm és Sinovac. Ugyanakkor elengedhetetlen az oltások mellé egy negatív Covid-19 teszt, amely lehet PCR vagy antigén vizsgálat eredménye. A beutazási feltételekről bővebben az Amerika Neked Blog oldalán olvashatsz, ide kattintva: USA beutazási feltételek részletei

USA keleti part ajánlatok

Jelenleg 9 szuper utazást kínálunk a keleti partra, amelyek kivétel nélkül tartalmazzák a repülőjegyeket, a szállásokat, valamint az autóbérlést a teljes útra! Ízelítőként elhoztuk a 12 napos New York – Miami – Orlando utunkat, amely 4 fő utazása esetén 314.000 Ft/fő ártól foglalható!
Ezért az összegért – többek között – tiéd lehet a Hudson folyón hajózás életre szóló élménye, az Empire State Building vagy a Rockefeller Center tetejéről New York felejthetetlen látványa, a híres Ocean Drive és South Beach pezsgő hangulata, az ikonikus Overseas Highway (Key West) út életérzése; magadba szívhatod Miami egyedülálló életérzését, valamint az orlandói Disneyland-et és NASA űrközpontot is meghódíthatod!

További információkért, ajánlatkérésért kattints ide: New York utazások | Miami utazások

USA nyugati part ajánlatok

Jelenleg 7 szuper utazást kínálunk a Nyugati Partra, amelyek kivétel nélkül tartalmazzák a repülőjegyeket, a szállásokat, valamint az autóbérlést a teljes útra! Ízelítőként elhoztuk a 15 napos Wild Wild West! utunkat, amely 4 fő utazása esetén 341.000 Ft/fő ártól foglalható!
Ezért az összegért – többek között – tiéd lehet a Los Angeles-i Universal Studio életre szóló élménye, a Grand Canyon felejthetetlen látványa, Las Vegas pezsgő hangulata, az ikonikus 66-os út életérzése; magadba szívhatod San Francisco egyedülálló szellemiségét, valamint a Zion Nemzeti Parkot és a Bryce Canyon-t is meghódíthatod egy-egy túra során!

További információkért, ajánlatkérésért kattints ide: San Francisco utazások | Los Angeles utazások | Las Vegas utazások | Nyugati part utazások

USA – Hawaii-szigetek ajánlatok

Jelenleg 6 szuper utazást kínálunk a Hawaii-szigetekre, amelyek kivétel nélkül tartalmazzák a repülőjegyeket, a szállásokat, valamint az autóbérlést a teljes útra! Ízelítőként elhoztuk a 12 napos Oahu – Kauai – Mauai utunkat, amely 4 fő utazása esetén 610.000 Ft/fő ártól foglalható!

Ezért az összegért – többek között – tiéd lehet a Jurassic Park forgatási helyszínének életre szóló élménye, 4.000 méter magas vulkán tetejéről a hawaii napfelkelte felejthetetlen látványa, az esőerdők hangulata; valamint a “zöld Grand Canyon”-nak is nevezett Waimea Canyon-t is meghódíthatod egy-egy túra során!

További információkért, ajánlatkérésért kattints ide: Hawaii-utazások

szponzorált tartalom

[nobanner]

Talán ez is érdekelhet
Más ajánlat érdekelne?