accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.
Bosznia-Hercegovina /

Nézzétek meg a szív alakú tavat! Repjegy, autóbérlés és szállás egy hétre 38.000 Ft!

Nézzétek meg a szív alakú tavat! Repjegy, autóbérlés és szállás egy hétre 38.000 Ft!
Ár: 38.000 Ft
szeptember 2 - 9

Egy hét Szarajevó, kidándulással a szív alakú tóhoz

Olcsóbb szállások

35.817 Ft egy hétre, két főre (Sarajevo Apartment 9.5/10)

A feltüntetett ár (38.000 HUF) külön, egyéni foglalás esetén érvényes. Ha egyben foglalod le a partner irodánkon keresztül, az ár változhat. Mit jelent ez?

Kölcsön ajánlatok utazáshoz

Személyi kölcsön kalkulátor

Promóció
Hitel összege (Ft)
Futamidő (hó)

A szív alakú tó neve Trnovačko Jezero és Montenegró Boszniával határos részén terül el egy magas hegyekkel körülvett völgykatlanban. Ezt a völgyet a legkönnyebb és a legegyszerűbb Bosznia felől megközelíteni, ezért útlevél legyen nálatok a túra folyamán. A Wikilocon rengeteg térképes, útvonalas túrabeszámoló van a környékről, amelyek alapján könnyedén megtervezhetitek magatok a gyalogtúrát. Ide eljutni Szarajevótól kb.2,5 óra autóval, ezért ha több napot is terveztek túrázni, érdemes inkább a környéken foglalni szállást. Ez javasolt, mert pl. Bosznia legmagasabb csúcsa, a Maglic (2386m) is itt található.

A szarajevói repülőtéren erre az időszakra már 24.363 forintért tudtok autót bérelni. Érdemes is, mert rengeteg a felfedeznivaló a környéken, elég csak a Mostart, Montenegróban a Durmitor hegységet vagy a Kotori-öblöt említeni.


Gyere el valamelyik következő előadásunkra, ahol rengeteg repjegy és szállásfoglalási trükkökről lesz szó! Az előadónk 4 évig egyhuzamban utazott 46 országon át, és az előadás végén örömmel válaszol a kérdéseidre is!

Talán ez is érdekelhet
Más ajánlat érdekelne?