accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

All-inclusive nyaralás már az Egyesült Arab Emirátusokban is!

utazomajom /

A magyar turisták egy újabb úti célt választhatnak nyaralásukhoz, hiszen a világjárványt követően az Egyesült Arab Emirátusokban is elérhetővé váltak az all-inclusive csomagajánlatok.

Az Emirates egy új nyári úti célt kínál a magyar utazók körében eddig kevésbé ismert tengerpartra: az elbűvölő és nyugodt Ras Al Khaimah-ba. A Dubajtól 1 óra autóútra található üdülőparadicsom WTCC biztonsági tanúsítvánnyal is rendelkezik, és az üdülések most igazán kedvező, all-inclusive csomagajánlatban is foglalhatók az elegáns tengerparti szállodákban. A magyar nyaralni vágyók tehát összekapcsolhatják a tökéletes tengerparti pihenést és a kalandokat a vibráló Dubajban.

Az all-inclusive szolgáltatás mindig is népszerű nyaralási opció volt a magyar piacon, hiszen ez garantálja, hogy az utasok nem szembesülnek rejtett költségekkel. Egy – még a járvány előtt készített – felmérésből kiderül, hogy a magyarok 91%-a úti célját a legjobb ár-érték aránynak megfelelően választja ki, míg az utasok kétharmada a tengerparti desztinációkat részesíti előnyben – különösen, ha családdal utaznak -, illetve 52%-uk a városnézést sem hagyja ki. Az Emirates tehát éppen ezt a három szempontot egyesíti új ajánlatában. Ehhez még hozzájön, hogy az Emirátusokban átfogó biztonsági intézkedéseket vezettek be a látogatók és az állampolgárok egészsége és biztonsága érdekében, illetve az is közismert, hogy az ország élen jár a COVID-19 elleni oltási programban.

A magyar utazóközönség még nem fedezte fel Ras Al Khaimah rejtelmeit, így érdemes megemlíteni, hogy RAK – mely az Emírség beceneve – kiemelt minőségű és kényelmes all-inclusive tengerparti szállodákat kínál. Tökéletes úti cél lehet a családok mellett az adrenalin-függőknek is: itt található a Guinness világrekorddal büszkélkedő zipline, mely a világ leghosszabbja, de emellett megemlíthetjük a világ egyik legnagyobb csúszdaparkját, az Iceland Waterpark-ot is.

Ha a látogatók ikonikusabb kalandokra vágynak, akkor irány Dubaj, mely mindössze egy órás autóútra fekszik Ras Al Khaimah-tól. A város tökéletesen felkészült a nyári hőségre, így minden turista megtalálja a neki való nyári programlehetőséget. A rekorderek a következők (a lista a teljesség igénye nélkül állt össze): az IMG Worlds of Adventure a világ legnagyobb beltéri témaparkja (közel 140,000 m2); a Burdzs Kalifa világ legmagasabb épülete (828m); a Dubai Mall a világ legnagyobb bevásárlóközpontja (több mint 1,1 millió m2, több mint 1,300 üzlettel); a Dubai Aquarium a világ legnagyobb akváriuma egy bevásárlóközpontban (10 millió literes); a Dubai-keret a legnagyobb képkeret alakú épület a világon (15 méter magas, és 95 méter széles) és az Inflight Dubai, mely a világ legnagyobb beltéri ejtőernyős szélcsatornája (a belső kapacitása 420,7 m3). A felsorolt világrekorderek mind légkondicionáltak, vagyis a látogatók a nyári hőségben is maximálisan átadhatják magukat az élménynek.

A Magyarországról Dubajba utazás feltétele az indulás időpontjánál 72 óránál nem régebbi negatív PCR-teszt, valamint a Dubaji Nemzetközi Repülőtéren elkészített újabb PCR-teszt, mely utóbbi költségét az Emirates fedezi utasai számára. Azon utazók, akik Dubajból érkeznek Magyarországra, és védettségi igazolvánnyal rendelkeznek, karanténkötelezettség nélkül léphetnek be az országba. A dubaji belépéshez a negatív PCR teszt mellett nem szükséges vakcinaigazolvány.

Az Emirates jelenleg heti három járatot üzemeltet Budapest és Dubaj között: szerdán, pénteken és vasárnap. A budapesti járat 16:00-kor indul, és helyi idő szerint 23:20-kor landol Dubajban. Visszafelé a budapesti járat dubaji idő szerint 10:30-kor indul, és Budapesten 14:25-kor landol.

További információk ezen a weboldalon találhatóak.

Az egyhetes all-inclusive csomagajánlatok már 279,900 Ft-tól elérhetőek. Az ajánlatok 2021. június 30-ig foglalhatóak.

Emellett a légitársaság rugalmas jegyfoglalást vezetett be: azon utasok, akiknek jegye 2021. szeptember 30.-át megelőző dátumra szól és a járványügyi korlátozások miatt nem tudnak a foglalt időpontban utazni, megtarthatják jegyüket, és 24 hónapig ingyenesen átfoglalhatják más időpontra. 

 Az Emirates turistaosztályán utazók most még nagyobb személyes teret élvezhetnek a fedélzeten, és akár három üres, szomszédos ülőhelyet is foglalhatnak maguknak. Az új, extra ülések mellett az Emirates jelenleg különféle ülőhelyeket kínál a turistaosztályon utazó ügyfelei számára, hogy utazási igényeik alapján kiválaszthassák a számukra megfelelőt: a normál ülések mellett extra lábtérrel rendelkező ülések, ikerülések vagy a turistaosztály elején található preferált ülőhelyek állnak az utasok rendelkezésére. 

 Folyamatosan frissülő turistainformációk a dubaji belépéshez: www.emirates.com/flytoDubai

Sajtóközlemény

Ajánlatok