accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Te mit tennél? Gyermekeket próbáltak elrabolni az atlantai repülőtéren!

utazomajom /

Hétfő reggel minden szülő egyik legnagyobb rémálma majdnem valósággá vált annak a párnak a számára, akik éppen Disney Worldbe készültek gyermekeikkel, ugyanis állítólag egy nő megpróbálta tőlük elrabolni 2 kiskorú gyereküket a világ egyik legforgalmasabb repülőterén, a Hartsfield-Jackson Atlanta Nemzetközi Repülőtéren. A drámai jelenetet biztonsági kamerák is rögzítették, amely bizonyítékul szolgál a bűncselekményre.

A hatóságok nyilvánosságra hozták, hogy egy család reggeli 5 órakor sétált keresztül a repülőtér átriumán, amikor egy ismeretlen nő megragadta a babakocsit a benne még békésen szundikáló kislánnyal, majd futni kezdett, ám ebben szinte azonnal meg tudták állítani, de a kialakult forgatag közepében újabb próbát tett és felkapta a család nagyobbik gyermekét, aki a közelben állt, majd újra menekülőre fogta. A közelben bámészkodó rendőrtiszt is felfigyelt ekkor az eseményekre és a szülőkkel együtt sikerült megállítaniuk az elrablót. Pár pillanattal később a 26 éves nő már bilincsben feküdt a földön.

Az eset pozitívuma, hogy a jelenlévő rendőrtisztek – akik azonnal beavatkoztak az eseményekbe – azóta is a dicsőség mámorában lubickolhatnak, hiszen ha pár napra is, de hőssé váltak rengeteg ember szemében!

 

Ajánlatok