accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Automatikus útrögzítés is elérhető az útnyilvántartó program segítségével

utazomajom /

Az útnyilvántartó program rengeteg előnnyel rendelkezik. Amennyiben ügyesen és okosan szeretnénk az adómegtakarítás lehetőségével élni, feltétlenül érdemes megismernünk ezeket. Sőt, még az elmaradt útnyilvántartások pótlására is lehetőséget kapunk a használatával.

Az útnyilvántartó program kiváló lehetőség!

A RoadRecord kínálatában elérhető útnyilvántartó program kíváló eszköz ahhoz például, hogy a céggel kapcsolatos utakkal összefüggő költségeket a saját, magántulajdonban lévő gépjárművek használata közben akár a cégvezető, az ügyvezető vagy a munkavállalók számára hivatalosan, a cég pénzéből, béren kívüli juttatásként kifizessük, miközben a cégautóadóval sem kell foglalkoznunk.

Nagyszerű lehetőség mindazok számára, akik szeretik kihasználni a rendelkezésükre álló lehetőségeket, mindezt ráadásul olyan módon, hogy az a lehető legkevesebb extra munkával járjon. Nézzük meg, milyen helyzetekben jelent jó megoldást az útnyilvántartás!

90-100% lízingÁFA-visszaigénylés cégautóra

A lízingelt cégautók esetében lehetőség van az ÁFA levonására, illetve visszaigénylésére abban az esetben, ha útnyilvántartást vezetnek. Erre elérhetők ugyan ingyenes minták, például az Excel-ben, de mindenki, aki már próbálta ezzel a megoldással kivitelezni a dolgot, az szembesült azzal, hogy egyáltalán nem ilyen egyszerű a dolog.

Ennek az az oka, hogy rengeteg adminisztrációt, s így munkaidőt is igényel a feladat, vagyis tipikusan olyan jellegű, amiben nagyon könnyű hibát is véteni, ami sajnos gondokat okozhat egy esetleges NAV ellenőrzésnél.

Kiküldetési rendelvény vezetése

Amikor a magántulajdonban lévő gépjárművet használjuk céges utakra, szintén költségeink keletkeznek. Ebben az esetben a kiküldetési rendelvényekkel – amelyek az útnyilvántartási programban a mobilapplikáció segítségével automatikus rögzítést követően,  egyszerűen elkészülhetnek – lehetőségünk nyílik arra, hogy béren kívüli juttatásként, hivatalosan és legálisan kifizessük a kérdéses összeget akár cégvezetők, ügyvezetők, akár a munkavállalók számára.

Így segít az útnyilvántartó program!

A céges- és magánutak automatikus rögzítéséhez nyújt segítséget az útnyilvántartó program, ami a RoadRecord-nál még azzal a tagadhatatlan előnnyel is rendelkezik, hogy a benne található automatikus ellenőrző program révén kizárhatóvá válnak az esetleges tévedések vagy logikai ütközések.

Éppen ezért nevezik NAV-állónak is ezt a remek alkalmazást, hiszen így elkerülhetők a hibák, s az azokat követő büntetések is. Az automatizmusnak köszönhetően mindössze havi 7 percnyi munkával tökéletes kiküldetési rendelvényünk lehet, amelyet természetesen a véglegesítés előtt lehetőségünkben áll szerkeszteni is.

Ez az innovatív program lehetővé teszi azt, hogy valóban egyszerűen, jelentős összegeket megspórolva rendezzük a céges utazások kérdéseit.

Ajánlatok