accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Az élvefogó patkánycsapdák előnyei

utazomajom /

A patkánycsapdának nagyon konkrét feladata van – megszabadulni a patkányoktól. Sokféle módon lehet megszabadulni ezektől a rágcsálóktól, de fontos lehet az ezen kártevők elleni humánusabb védekezés – élvefogó csapdák segítségével.

Humánus megoldás

A humánus patkánycsapdák népszerűsége igencsak megnőtt az utóbbi évek során, mert rendkívül hatékonyak anélkül, hogy halálosak lennének. Az élvefogó patkánycsapdák segítségével biztonságos és higiénikus módon távolíthatjuk el a patkányokat az ingatlanunkról, amely fontos szempont lehet számos otthontulajdonos számára.

Ezek a csapdák különféle anyagokból, például műanyagból vagy fémből készülnek. Az élő patkánycsapdák fő felhasználási módja egy vagy több patkányt fogni anélkül, hogy megsértenék az állatot. Szerezz be hasznos rágcsálók elleni csapdákat a Mentool.hu honlapjáról, hogy ne legyen gondod a hívatlan, kellemetlen vendégekkel!

Ahhoz, hogy egy patkányt bevezessünk az egyik ilyen kíméletes patkánycsapdába, csalit kell használnunk. Bármi, például a csokoládé vagy a mogyoróvaj vonzza a patkányt a ketrecbe. Miután csapdába esett, egyszerűen vigyük az egész csapdát jó messzire otthonunktól, és engedjük vissza a vadonba.

Az élvefogók működése

Az élvefogó patkánycsapda felállítása hihetetlenül egyszerű és megfizethető, és ha egyszer beszereztük, csak oda kell helyezni, ahol a patkányok a leggyakrabban fordulnak meg.

Mindegyik csapda környezetbarát, hiszen egyáltalán nem ölik meg vagy bántják a patkányt, és újra meg újra felállíthatjuk a ketrecet, ahányszor csak szükségünk van rá. Nincs rendetlenség vagy maradványok, amit el kell takarítani, és ez egy tökéletesen higiénikus módszer a probléma kezelésére.

Az élvefogó csapdák előnyei

Az élő patkánycsapdák használatának számos előnye van a rágcsálók csapdázásának és csalogatásának hagyományos módszereivel szemben. Az élő csapda használata nagyon biztonságos. Ez különösen fontos, ha gyermekek, csecsemők vagy házi kedvencek vannak otthon.

A humánus patkánycsapda használata során elkaphatjuk az állatot anélkül, hogy bármit ártanánk neki, és teljesen sértetlenül elengedhetjük. Emellett az élvefogók egyáltalán nem tartalmaznak vegyszereket, mérgeket vagy egyéb veszélyes anyagokat. A patkány egyszerűen foglyul esik a ketrecbe, amíg újra ki nem engedjük.

Látogass el a Mentool.hu honlapjára, ahol számos hasznos szerszám, eszköz, és egyéb, a kényelmedet és ingatlanod szépségét szolgáló, magas minőségű és praktikus termék közül válogathatsz! Sok sikert kívánunk!

Ajánlatok