accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

A magyar tenger télen se fogy ki a programlehetőségekből

lanymajom /

A Balaton leginkább nyaralóhelyként szerepel a köztudatban, pedig a magyar tenger télen is számtalan programlehetőséget kínál. Aktív- és passzív pihenésre egyaránt lehetőség van, így mindenki megtalálhatja a számításait. Ha idő szűkében állunk, ezért külföldi utazás szóba se jöhet, de a hétvégét mégse szeretnénk otthon tölteni, akkor nem is érdemes tovább kutakodni, mutatjuk milyen lehetőségeink vannak Közép-Európa legnagyobb tava körül. 

Forrás: Pálfi Krisztina

Tihany

A tihanyi apátság mellől télen is csodálatos panorámában részesülhetünk. A jégtakaróval borított Balaton egy teljesen más arcát mutatja meg ilyenkor. Miután kigyönyörködtük magunkat a kilátásban, üljünk be egy csárdába és kóstoljuk meg az ízletes ételeket. Érdemes követni a téli rendezvénynaptárat, hiszen akár disznóvágáson vagy farsangi bálon is részt vehetünk. Aki szívesen kipróbálná a korcsolyázást, az nem csak a Balatonon, de a tihanyi Belső-tavon is gyakorolhat. Tihany lovardái télen is nyitva állnak, aminek a gyerekek biztos, hogy örülni fognak.

Forrás: Pálfi Krisztina

Balatonlelle

Ha korcsolyázni szeretnénk, de biztosra mennénk az időjárással és a szállásfoglalással, akkor Balatonlelle egy tökéletes célpont lehet, hiszen ez az egyetlen hely a környéken, ahol műjégpálya várja a látogatókat. Balatonlellén télen még vitorlásversenyt is rendeznek, ami egy igazán különös élmény. A borkóstolást se hagyjuk ki a programból, hiszen itt mutatták be a Balaton borát, melyet a helyi borászok egy egységes kritériumrendszer alapján készítenek.

Balatonfüred

Balatonfüred a gasztronómiai élmények fellegvára, hiszen kiváló borászatokat, bisztrókat és éttermeket, illetve remek cukrászdákat találunk a nem csak nyáron népszerű balatoni városban.

Forrás: Pálfi Krisztina

Siófok

A Balaton fővárosát leginkább a kikapcsolódni vágyóknak ajánljuk, hiszen itt találjuk a legnagyobb wellness szálloda kínálatot.

Balatonalmádi

Siófokhoz hasonlóan Balatonalmádi sem szégyenkezhet a wellness szálloda felhozatalban, így Almádit is leginkább a pihenni, feltöltődni kívánkozók számára javasoljuk. Olvasd el milyen programokat kínál Almádi télen a pihenésre!

Szigliget

Ha egy igazi őrültségbe vágnál bele, akkor jegyezd fel a szigligeti újévi fürdőzést a bakancslistádra. Ennél nagyobb kalanddal nem is indulhat az új év. A következő eseményre sajnos még egy kicsit várni kell, de addig legalább van idő megbarátkozni a gondolattal.

Forrás: Szalay József

Ajánlatok