accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Barangolás az adagolástechnika területén egy jó beszállítóval 

utazomajom /

A legtöbb cég életében kiemelt fontosságú a folyamatos és széles körű szakmai fejlődés és a termékpaletta bővítése. Nemcsak a céges előrelépés miatt, hanem azért is, hogy a vásárlók számára változatos és minőségi termékkör legyen elérhető.

A legjobb mód erre a beszállító partnerek körének bővítése. Ezzel nemcsak profi termékekhez juthat hozzá az adott cég vásárlói köre, de a szélesebb portfólióhoz is. A német SERA GmbH pedig igazi szakértő a prémiumminőségű szivattyúk körében!

Pár gondolat a SERA GmbH-ról

Az immenhauseni céget 1945-ben alapította a német Reinhold Seybert és Hubert Rahier. A következő években rengeteget dolgoztak és különféle szivattyúkat fejlesztettek ki a termékpaletta növelésére. Az első idegen országbeli disztribútorokat 1952-ben szerezték meg: Hollandiában, Ausztriában, Svájcban és Norvégiában.

További fejlesztéseket követően szépen lassan meghódították a fél világot, így ma már 80-nál is több országban képviseltetik magukat. A független családi vállalkozás népszerűsége nem véletlen. A folyamatos fejlesztések során fogyasztói igényekre szabott szivattyúk láttak napvilágot a vízkezelés és az adagolástechnika területén.

Termékeik hatékonyan alkalmazhatók az ügyfelekre szabott projektekben, ahol a gázok és a folyadékok nagy pontosságú adagolása, nyomása és szállítása történik. Emellett szakszerű tanácsadással és támogatással segítik ügyfeleiket.

Milyen termékcsoportokkal bővült a Monojet portfóliója?

Az adagolástechnika területén a motoros és mágneses adagolószivattyúk jelentenek szakszerű megoldást. Emellett komplett adagolórendszerek is rendelhetőek, melyeket a Monojet honlapján tekinthet meg. A szabványos rendszerek kedvező áron, rövid határidővel és egyedi igények alapján is kiszállításra kerülhetnek.

Elérhetők továbbá centrifugál szivattyúk mágneskuplungos kivitelben, melyek korrozív anyagok mozgatása esetén alkalmazhatók. Ráfolyásos és önfelszívó kivitelben egyaránt kaphatók, illetve extrém mértékű szárazonfutási képessége is előnyös tulajdonság.

A fenti szivattyúk mellett több különleges ipari felhasználású berendezés is helyett kapott a kínálatban. Emellett további termékcsoportok vannak: például fúvókák, pneumatikus és folyamatszabályozó rendszerek és folyamatvezérlő pneumatika is.

Különböző hajtású membránszivattyúk

A sűrített levegővel működtethető membránszivattyúk térfogatkiszorításos elven működnek. A szivattyú fémházas vagy műanyag kivitelben kapható, emellett akár 9100 liter/perc teljesítménnyel képes szállítani az anyagot.

Az elektromos hajtással rendelkező membránszivattyúk alacsony viszkozitású és igencsak agresszív anyagminőségek szállítására lettek kiképezve. Az ipar bármely területén használhatók, hiszen a két szivattyúfej segíti a folyadékokkal történő munkát. Érdemes meglátogatni a Monojet honlapját!

Ajánlatok