Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon icon-hotels Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Bécsben nyit új bázist a Wizzair

2018. január 09. kedd, 15:12 - lanymajom
Légitársaság Wizz Air Hírek

A Wizzair ma jelentette be, hogy Bécsben nyitnak új bázist, ezzel Ausztria lesz a hálózatuk 44. országa. Győr-Moson-Sopron megyében élőknek különösen jó hír, hiszen így még inkább bővülnek az utazási lehetőségek.

A bécsi bázisra 3 repülőgépet helyeznek, melyekkel összesen 17 útvonalat fognak repülni. Bari, Bergen, Billund, Dortmund, Gdansk, Kutaisi, Larnaca, Málta, Nis, Ohrid, Róma, Tel-Aviv, Tuzla, Tenerife, Thesszaloniki, Valencia és Várna városaiba juthatunk el az osztrák fővárosból a magyar vonatkozású fapadossal. Az első Airbus A320-as típusú repülőgép júniusban érkezik meg Bécsbe, amit másik két Airbus A321-es követ novemberben. A Wizzair az idei évben 450 ezer ülőhelyet kínál majd a Bécsből induló járatain, év végére pedig a heti járatszám már 69 lesz.

Jegyek már 19.99 eurótól foglalhatóak egy útra a wizzair.com weboldalán.

Az új bázissal 120 közvetlen munkahely is létrejött, illetve közvetetten a környék vendéglátóipara és turizmusa is bővül.

Talán ez is érdekelhet