accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Betekintés a prémium háztartási gépek világába

utazomajom /

Ha háztartási gépet szeretnénk vásárolni, az első lépés, hogy megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb termékeket gyártó márkát. Most bemutatunk egy kiemelkedő színvonalat kínáló céget. Nézzük, miket gyártanak!

A beépíthető készülékek

A német Liebherr cég háztartási gépei a kíváló minőségről nevezetesek. Abban az esetben érdemes a beépíthető változatokban gondolkodnunk, ha nem szeretnénk a konyhaszekrényünk egységes megjelenését megtörni. Ezeknek a típusoknak az előlapjait bútorlapok fedik, így teljes mértékben hozzáidomulnak a környezetük stílusához. 

Ha esetleg egy kisebb területen kell megoldanunk a készülék elhelyezését, szintén remek választást jelenthet egy beszerelhető darab. A beépíthető hűtőszekrényekből is a csúcskategóriát érdemes keresnünk. Ezek ugyanis általában nagyon takarékosnak számítanak, így a kezdeti nagyobb befektetést a használat évei alatt bőségesen képesek visszatermelni nekünk. Az alacsony áramfogyasztás pedig természetesen a környezetünkre is kedvező hatással bír.  

A szabadonálló hűtőszekrények

A szabadonálló hűtőszekrények jelentik a legtöbb háztartás számára a legideálisabb megoldást. Hagyományos kialakításukkal, nagy belső tereikkel és a beépíthető hűtőknél valamivel kedvezőbb árukkal sokunk kedvenceinek számítanak. A Liebherr hűtőszekrények egyedülálló minőséget képviselnek. A szabadonálló változatok számítanak a legelterjedtebbeknek. A kicsi, kompakt méretű daraboktól a tágas, kétajtós szekrényekig mindenféle méretben kínálnak termékeket. 

Minden kétséget kizáróan prémium kategóriába sorolható hűtőszekrényeket, valamint fagyasztókat kínálnak az érdeklődők számára. Szép kialakításuk miatt bármilyen konyhai környezetben megállják a helyüket, és a legmodernebb fejlesztéseket hordozzák magukban. Egyes modelleknél különleges, érintőképernyős vezérlést alkalmaznak, így nagyon felhasználóbarát módon lehet beállítani őket.

Miért érdemes borhűtőt választani?

A borhűtők tökéletes körülményeket biztosítanak a boraink tárolásához. Ezekben a borszekrényekben az ideális öt és húsz Celsius fok közötti hőmérsékletet, valamint  megfelelő páratartalmat tudunk beállítani. Emellett a nap ártalmas hatásaitól is megvédhetjük a palackokat. Így hosszú időn át megfelelő zamatot biztosíthatnak nekünk kedvenc italaink. Nem kell az állapotromlásuk miatt aggódnunk.

Pár szóban a szivartárolókról

A szivarozás egy sajátos életstílusnak számít. Ha azt szeretnénk, hogy különleges szivarjaink megőrizzék magas minőségüket, speciális tárolási körülményeket kell biztosítanunk nekik. A megfelelő hőmérsékletet és páratartalmat leginkább egy erre a célra kifejlesztett szivartárolóval tudjuk megadni ezeknek az élvezeti cikkeinknek.

Minden termékkategóriánál általánosságban elmondható, hogy az olcsóbb típusokhoz képest sokkal magasabb minőséget kaphatunk, ha prémium terméket választunk.

Ajánlatok