accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

BLACK FRIDAY: most még jobban megéri utazást foglalni a kedvenc úti céljaitokra!

Guru Majom /

Most még jobban megéri utazást foglalni, mert a BLACK FRIDAY alkalmából összegyűjtöttünk nektek egy sor különlegesen jó ajánlatot, ráadásként pedig most 10 százalék kedvezményt is kaptok minden repülőjegy+szállás utazás foglalásánál, ha a BLACK kódot használjátok a fizetésnél!

Az akció vasárnapig, december 1-ig tart, és az érvényesítéséhez nincs más dolgotok, mint a fizetési oldalon található „Promóciós kód” mezőbe beírni a BLACK kódot, majd megnyomni a „Mehet” gombot.

Mi ezeket az utakat ajánljuk:

Málta

Máltán kellemes, enyhe, napsütéses nappalok várnak a téli hónapokban is, és egy itthoni hosszú hétvége árából nagyon kényelmes utazást foglalhatsz a gyönyörű, mediterrán szigetvilágba.

Tökéletes kikapcsolódás fantasztikus áron:
Málta 4 éjszaka szállással és repjeggyel
Málta  4 éjszaka 4 csillagos hotelben, reggelivel, repjeggyel

Róma

Rómát nem lehet elégszer látni. Olyan szép, hogy még a turisták tömegei sem tudják elrontani, és még sokadszorra is rengeteg kellemes meglepetést okoz: egész évben nagyszerű úti cél.

Foglalj most szuper akcióban utazást az örök városba:
Róma 3 éjszaka szállással és repjeggyel
Róma 3 éjszaka  4 csillagos hotelben, reggelivel, repjeggyel

Korfu

Az élénk növényzete miatt zöld szigetnek is nevezett Korfu májusban tökéletes: a természet talán ilyenkor a legragyogóbb, az időjárás pedig már tökéletesen idézi a nyarat.

Májusi nyaralás a szépséges görög szigeten:
Egy hét Korfu szállással és repjeggyel

Ciprus

Egy másik szuper és pénztárcabarát úti cél májusra: Ciprus, Páfosz, ahol a napfényes sziget talán legjobb strandjait és legszebb ókori emlékeit találod, esténként pedig remek tavernákban és bárokban pihenheted ki a nyaralás fáradalmait.

Előszezoni nyaralás most hihetetlen áron:
Ciprus, Páfosz májusban szállással és repjeggyel

Szardínia

Lenyűgöző partszakaszok, csodálatos kirándulóútvonalak, kedves városkák, végtelen nyugalom, mindemellett pedig a világ egyik legmagasabban jegyzett konyhája vár az Olaszországhoz tartozó csodaszigeten.

Fedezd fel te is:
Szardínia repülőjegy és szállás

Dubaj

A legek városa a legjobb téli úti célok között van: remek homokos strandjaitól elképesztő szórakoztató és bevásárló komplexumaiig minden adott a tökéletes kiapcsolódáshoz.

Elérhető luxus:
4 éjszaka Dubajban, 4 csillagos szállodában


Még több Black Friday ajánlat

Máskor utaznál? Máshová vágysz?

Nézd meg a többi utazási ötletünket is és foglalj utazást 10% kedvezménnyel, a BLACK kód használatával!


Képek: Unsplash, Pixabay

Ajánlatok