accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Bővíti kínálatát az Air France a téli menetrendben Európában és a Karib-térségben

utazomajom /

Az Air France folytatja a hálózat finomhangolását, a 2021/2022-es téli menetrendi időszakban Európában és a Karib-térségben is bővül a kínálat, összesen hat új összeköttetés válik elérhetővé, hét, eddig csak nyáron kiszolgált célállomásra pedig most már télen is el lehet jutni.

A francia légitársaság a téli időszakban Zanzibár, Colombo és Maszkat felé már bejelentette az új járatok megnyitását. Az október végétől március végéig tartó időszakban a légitársaság Charles-de Gaulle-ról, Orly-ról és Pointe-à-Pitre-ből is indít új járatokat Európába és az Egyesült Államokba.

Az európai hálózatban négy új célállomás válik elérhetővé: CDG-ről novembertől Tenerifére, decembertől pedig Rovaniemibe is repül majd az Air France, a járatokat 143 utas szállítására képes Airbus A319-esek teljesítik. Mindkét célállomás heti kétszer szerepel a menetrendben.

Párizs-Orlyról két német városba, Berlinbe és Münchenbe is el lehet majd jutni október 31-től. A 131 üléses Airbus A318-asok minden nap közlekednek majd a szövetségi, valamint bajor főváros repülőterére. Az Air France – ahogy eddig is – CDG-ről is közlekedik a brandenburgi és müncheni légikikötőbe.

Eddig csak a nyári menetrendi időszakban volt elérhető, idéntől azonban már télen is el lehet jutni az Air France járatain Sevillába, Las Palmasba, Palma de Mallorcára, Tangerbe, Faróba, Dzserbába és Krakkóba is.

A francia légitársaság a Karib-térségben is indít új járatokat, Pointe-à-Pitre és két észak-amerikai város, Montreal, valamint New York között. Az Airbus A320-asokkal kiszolgált járatok hetente kétszer közlekednek november végétől.

A járatok menetrendje az aktuális utazási szabályok függvényében változhat. Az Air France azt javasolja az utasoknak, hogy indulás előtt ellenőrizzék az utazási szabályokat, és a szükséges dokumentumok listáját. További részletek az airfrance.traveldoc.aero oldalon találhatók.

Az Air France Protect segítségével nyugodtan foglalhatnak az utasok, mivel a légitársaság új kereskedelmi gyakorlata szerint az összes, 2021. december 31-ig szóló repülőjegy ingyenesen módosítható, vagy visszaigényelhető az ára. Amennyiben a légitársaság törölte a járatot, úgy a jegy díjmentesen átfoglalható, ára teljes egészében visszakérhető akár kupon, akár utalás formájában.

Az utasok és az Air France személyzete egészségének védelme kiemelten fontos, ezért a légitársaság nagy hangsúlyt fektet a higiéniai szabályokra nem csak a járatok fedélzetén, hanem a repülőtér egyes területein is. A repülőgépeken továbbra is kötelező a maszk használata, a levegő tisztaságáról HEPA-szűrők gondoskodnak, a levegő hárompercenként cserélődik. Emellett nagy alapossággal tisztítja a cég a járatok fedélzetét, különös figyelemmel a kartámaszokra, asztalokra, képernyőkre.

Ajánlatok