accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

BREAKING: Bora Borára indít járatok a Wizz Air, ráadásul piszok jó áron!

utazomajom /

A Wizz Air, Európa leggyorsabban növekvő légitársasága örömmel jelenti be, hogy az utasok igényeit figyelembe véve egy olyan új egzotikus desztináció kerül a kínálatába, amely korábban még nem volt elérhető.

Szeptembertől az utazni vágyók Budapestről repülhetnek a Francia Polinéziában található Bora Bora szigetet kiszolgáló BOB repülőtérre. A járatok kedden és csütörtökön lesznek elérhetőek, a várható menetidő pedig 28 óra 20 perc lesz. A járatot 3 technikai megállóval tervezik indítani:  Izlandon, Vancouverben és Hawaii-on áll meg tankolni a kényelmes Airbus A321-es repülőgép. A jegyek 119.900 Ft-tól elérhetőek a Wizz Air kínálatában.

A légitársaság folyamatosan törekszik hálózatának fejlesztésére, ezt bizonyítja a visszatérő járatok nagy száma is. A Wizz Air Abu Dhabiból elérhetővé tette már Sri Lankát is és további bejelentések várhatóak.

Óriási öröm számunkra, hogy igazodva az utasok igényeihez sikerül elindítanunk ezt a hiánypótló járatot. A 28 órás úton egy pohár vízzel is kedveskedünk azoknak, akik minket választanak, illetve továbbra is díjmentesen lehet a fedélzetre hozni egy kis méretű övtáskát. A jeligénk: Bora Borára elég egy bikini! – nyilatkozta Vezérsík Viktor, a Wizz Air Francia Polinéziai terjeszkedéséért felelős helyettes szóvivője.

A jelenlegi helyzetben kiemelten fontos az előre gondolkodás és a biztonság. Ezért a WIZZ Flex szolgáltatás a nyári utazások elengedhetetlen biztosítéka lehet. A szolgáltatást a foglaláskor vehetik igénybe az utasok, így váratlan esemény, időpont- vagy útvonalváltoztatási igény esetén lehetőségük nyílik arra, hogy átszervezhessék a foglalásukat egy másik Wizz Air-járatra. Így nemcsak a nyári utazást lehet bebiztosítani, de a tervezés időszakában sem érheti meglepetés az utasokat.

Boldog április elsejét kívánok mindenkinek! Köszönöm, ha megosztod ezt a kamuhírt másokkal is, had örüljenek néhány percig.

Viszont ez nem kamu, 58.000 forintért foglalhatsz egy hetes nyaralást Korfura szállással és repülővel!

Ajánlatok