accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

BREAKING: Megszűnik a Wizz Tours!

utazomajom /

Több olvasónk jelezte, hogy furcsaságokat lát a Wizz Tours-os foglalásánál. Néhány hete rá is kérdeztem a Wizz Air-nél, hogy miért nem láthatóak a járatok már néhány korábban megvásárolt repülőjegynél, de akkor még a nyári menetrend módosításai miatt volt zavar.

Mostanra megsokszorozódtak az olvasói kérdések, ezért ismét választ kértem a társaságtól. A Wizz Air közleményben reagált, és megerősítette, hogy átalakítja az utazási csomagokra vonatkozó elképzeléseit.

A repülőjegy + szállás csomagokat kínáló Wizz Tours online utazási szolgáltató 2018. december 31-én befejezi működését, ezt követően az utasok a wizzair.com oldalon végzett foglalás során szabhatják testre utazásukat szállás és transzfer lehetőségek foglalásával.

Fontos, hogy nem a Wizz Air légitársaság szűnik meg, hanem a szállást és repülőjegyet kombináló Wizz Tours online utazási iroda.

Akciók pedig voltak szép számmal. Nagyon olcsó kombinációkat lehetett foglalni.

Azon utasokkal, akiknek a Wizz Tours-on keresztül végzett foglalásuk 2019. január 1. után induló vagy 2019. január 15. után érkező járatot tartalmaz, a Wizz Tours ügyfélszolgálata felveszi a kapcsolatot, és részükre teljes visszatérítést ajánl fel. A megszűnési időszakon belüli meglévő foglalások esetében az utazások teljesítése minden tekintetben biztosított. A Wizz Air a továbbiakban is maximálisan a legfőbb tevékenységére fókuszál, miközben garantálja a Wizz Tours rendben lefolytatott bezárását oly módon, hogy annak minimális hatása legyen az utazókra és a partnerekre egyaránt.

Nálunk továbbra is megtalálod a légitársaságok legjobb ajánlatait, saját magad foglalhatod és párosíthatod a számodra legmegfelelőbb szállással. A legfrissebb ötletekért keresd az ajánlatok aloldalt.

Ajánlatok