accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

BREAKING: Wizzair ideiglenesen ritkítja az olaszországi járatait!

selyemmajom /

A Wizzair az Olaszországba tartó járatait a kereslet csökkenése miatt ritkítani kezdte. Ma és holnap értesíteni fogja a törölt járatok utasait, és felajánlja másik járatra átfoglalást vagy az utazás díjának visszatérítését. Egyelőre március 11 és április 2 közötti időszak érintett. Előbbi dátumot az indokolhatja, hogy a két héten belül törlések esetében már komoly kártérítési kötelezettsége lenne a légitársaságnak, így viszont csak a jegy árát kell visszatérítenie.

Márciusra már repülőjegyet sem lehet vásárolni az oldalukon. Korábban, minden nap indított járatot Rómába. Ma viszont ez fogadott bennünket:

A Wizz Air hivatalos közleménye is megérkezett, miszerint folyamatosan nyomon követi a légitársaság a jegyek iránti keresletet, ezért döntött így.

 ÉRINTETT ÚTVONALAK (A HETI JÁRATSZÁM VÁLTOZÁSA)

Útvonal Heti járatszám
március 11–18.
Heti járatszám
március 18–25.
Heti járatszám
március 25.–április 2.
Budapest – Bari 5 helyett 2 5 helyett 2 7 helyett 2
Budapest – Róma Fiumicino 7 helyett 2 7 helyett 2 9 helyett 2
Budapest – Milánó Malpensa 13 helyett 4 13 helyett 4 13 helyett 4
Budapest – Nápoly 3 helyett 1 3 helyett 1 3 helyett 1
Budapest – Bologna 2 helyett 1 2 helyett 1 2 helyett 1
Budapest – Catania 2 helyett 1 2 helyett 1 3 helyett 1
Debrecen – Milánó Malpensa heti 2 heti 2 heti 2

„A Wizz Air valamennyi útvonalán folyamatosan nyomon követi a jegyek iránti igény alakulását, és úgy döntött, hogy a kereslet visszaesése miatt a március 11-től április 2-ig tartó időszakban csökkenti egyes, többek között olaszországi úti célokra közlekedő járatainak sűrűségét. A légitársaság ugyanakkor nem függeszti fel ezeket az útvonalakat, nem törölte minden, ezekre az úti célokra üzemeltetett járatát, csökkentett kapacitással továbbra is közlekedik ezekre az úti célokra.

 Az érintett utasokat legkésőbb 15 nappal az indulás előtt e-mailben értesítjük járatuk törléséről, és választhatnak, hogy elfogadják az ingyenesen, más dátumra felajánlott átfoglalást, visszakapják az eredeti viteldíj 100 százalékát, illetve WIZZ számlán történő jóváírás formájában a 120 százalékát. Mivel a járattörlésről legkésőbb 14 nappal az indulás előtt értesítjük az érintett utasokat, az 2004/261/EK rendelet értelmében ezen felüli kompenzációra nem jogosultak.”

 

 

 

Ajánlatok