accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

30 órája várja 150 magyar Bulgáriában, hogy hazajussanak

utazomajom /

Olvasónk, Éva hívta fel a figyelmünket egy újabb 24 órát meghaladó késésre. Bulgáriában, Burgaszban nagyjából 150 magyar utas várja, hogy hazajusson. A Bulgaria Air gépe vasárnap este 6 órakor indult volna Debrecenbe, ehelyett most kedd hajnal 1:30-ra ígérik a felszállást.

Tegnap az utasok azt a tájékoztatást kapták, hogy a gép meghibásodott, ezért egy másikat küldenek értük. A repülő elvileg meg is érkezett, azonban ahelyett, hogy hazarepültek volna vele, törölték.

Éjszaka az utasokat kiküldték a repülőtérről, majd buszokkal azokba a hotelekbe szállították őket, ahová ugyanezzel a géppel a Debrecenből induló utasok érkeztek volna.

Ma mindenki visszament a reptérre a délután 4 órakor induló járathoz, azonban folyamatosan tolták az indulást, jelenleg hajnal fél 2 a legfrissebb információk szerint. A várakozó utasok között sok a kisgyerekes család, akik egyre nehezebben viselik a 30 órás várakozást.

A mai Kormányinfón is volt szó a késésekről, ahol kiderült: “Fájdalmas” bírságokra számíthatnak a légitársaságok, hiszen megelégelte a kormány a késéseket