accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Debrecen és Róma között indított járatot a Wizz Air, jegyek 3.980 Ft-tól!

utazomajom /

A Wizz Air elindította első közvetlen járatát Debrecenből Róma városába. Az új útvonal heti két alkalommal elérhető a kínálatban. Jegyvásárlásra a Wizz Air weboldalán, valamint a légitársaság mobilapplikációján keresztül van lehetőség.

Róma méltán Európa egyik leglátogatottabb célpontja: az ókorból fennmaradt romok minden utazni vágyót visszarepítenek a múltba. A város nemcsak történelme, hanem kultúrája, művészete, gasztronómiája és építészete miatt is az egyik legmesésebb úti cél: kétségkívül az a hely, amit egyszer mindenkinek látnia kell, nem hiába nevezik az örök városnak.

„Nagyon örülünk, hogy egy ilyen meseszép várost adhatunk a Debreceni Repülőtérről elérhető desztinációinkhoz. Olaszország fővárosa több szempontból is bakancslistás lehet, akár a műemlékekre vagy a fantasztikus ételekre gondolunk. Bízunk benne, hogy méltán népszerű úti cél lesz az utasaink körében”mondta Trubek Zsuzsa, a Wizz Air kommunikációs menedzsere.

Top 10 látnivaló Rómában, térképpel!

„A Debrecen Nemzetközi Repülőtér kiemelt célja a Közép- és Kelet-Európai régióban betöltött szerepének erősítése utasaink és partnereink számára nyújtott szolgáltatásaink minőségének javítása révén, valamint, hogy újabb úti célok elérhetővé tételével növeljük a térség gazdasági, turisztikai erejét. Öröm számunkra, hogy az év végével a Hurghada járatunk elindulása után, most az első Róma járatunk utasait is köszönthetjük. Bízunk benne, hogy a járat mindkét fél számára kedvező eredményekkel üzemel majd hosszú távon, hisz ez nem csak a Debrecenben élők, hanem a régióból, valamint a határon túlról érkezők számára is vonzó desztinációként jelenik meg a debreceni kínálatban” – mondta Király Tamás, a Debrecen International Airport Kft. ügyvezetője.

Ajánlatok