accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Elegáns és megnyerő bokacsizma igényes férfiaknak

utazomajom /

Egy elegáns női tűsarkú cipő és annak viselője könnyen lázba hoz egy férfit, de mi a helyzet a saját lábaikon hordott darabokkal? Manapság már nemcsak női kiváltság a cipők szeretete, egyre több férfi fektet nagyobb hangsúlyt öltözködésének erre a darabjára.

Nemcsak az alkalmi, de a hétköznapi és az otthoni darabok beszerzésére is több figyelmet fordít egy modern és igényes férfi. Helyet kaphatnak kollekciójában a sportosabb modellek mellett a kifinomultabb ízlést és eleganciát tükröző darabok is.

A cipő fontos jelzője lehet viselője státuszának, tükrözi személyiségét és divatérzékét. A rendezett és magára adó férfi legalább annyi jelentőséget tulajdonít lábbelijének, mint bármelyik nő.

A férfiaknak is jár a bőséges cipőkészlet

A VIBA cipő webáruház férfi cipők terén is széles és minőségi kínálattal rendelkezik, legyen az alkalmi, hétköznapi vagy otthoni viselet. Kényelmes, stílusos, egyben időtálló cipők közül válogathatnak az urak.

A férfiaknak is szükségük van több darabra, évszaknak, alkalomnak és tevékenységnek megfelelően, így érdemes többféle lábbelit tartani a szekrényükben. Egy remek cipő nemcsak öltözteti viselőjét, de magabiztosságot is ad és kényelmével a gondtalanság érzését nyújtja.

Ehhez kitűnő választás egy stílusos férfi bokacsizma, ami számos előnnyel rendelkezik a félcipővel és a bakanccsal szemben. Talán a legjobban kihasználható a mindenhez passzoló, elegáns fekete bokacsizma, de jól mutat sötétszürke és barna színben is.

Férfi bokacsizma a stílusosság jegyében

A nyár kivételével szinte bármelyik szezonban ideális a férfi bokacsizma, mely egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Sokan még ma is félcipőt, vagy jobb esetben bakancsot hordanak télen, pedig a bokacsizma sokkal jobb választás.

A bakancsot nehéz felhúzni, s bár vannak helyek, ahova kifejezetten praktikusak, de semmiképpen nem elegánsak. Így ha olyan alkalomra vagyunk hivatalosak, ami megköveteli a dekoratív megjelenést, jobb, ha van a tarsolyunkban (vagy a cipősszekrényünkben) egy mutatós bokacsizma is.

A félcipő télen nem védi meg a bokaízületet a hidegtől, emiatt sok kellemetlenséget okozhat. A bokacsizma erre is tökéletes megoldás, hiszen magas szára kizárja ezt a hibát. Emellett ezt az egyedi és csinos darabot jóval komfortosabb és egyszerűbb fel- és levenni.

Hogyan válasszunk méretet?

A férfiak általában nem szeretnek vásárolni, felesleges időpocsékolásnak tartják és nincs is hozzá sok türelmük. Webáruházból rendelni könnyebb és gyorsabb, viszont nem árt tudni a pontos méreteiket.

Ehhez meg kell mérni a lábat úgy, hogy papírlapra tesszük és bejelöljük a két legtávolabbi pontját. Ezek távolságát vonalzóval megmérjük és centiméteres eredményt kapunk, amihez hozzáadunk 0,5-1 cm-t, aztán behelyettesítünk a honlapon feltüntetett mérettáblázatba.

Érdemes mindkét lábat megmérni és a nagyobbat figyelembe venni. Aztán már nincs is más dolgunk, mint kiválasztani a cipőt és megrendelni.

Ajánlatok