accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Ingyen belépőkkel ajándékozza meg magyar utasait az Emirates

utazomajom /

Dubaj idén nyáron is programok végtelen tárházával várja a kikapcsolódásra, aktív pihenésre vágyó utazókat. Az Emirates most a retúr repülőjegyei mellé ingyen belépőt biztosít négy kihagyhatatlan dubaji programra: óriási vízi vidámparkba, 240 méter magas üvegfalú kilátóba, adrenalinban gazdag kalandparkba és csúcstechnológiás interaktív kiállítótérbe.

Dubaj egyedülálló építészete, gasztronómiája, multikulturális környezete és a mindenhol megjelenő innovatív hozzáállása mellett, a minden érzékre ható szórakozási lehetőségeivel is kitűnik. Az Emirates utasai dubaji nyaralásuk alatt számos exkluzív kedvezményt vehetnek igénybe beszállókártyáikkal, amelyek szeptember végéig ismét egyedi tagsági kártyákká változnak. Akik augusztus 31-ig látogatják meg a közel-keleti metropoliszt, a légitársaság négy egyedülálló élménnyel is megajándékozza.

Wild Wadi Waterpark

A közel-keleti metropoliszban nem csak a Perzsa-öböl partján hűsölhetünk a nyári melegben, hiszen a világ egyik legkülönlegesebb vízi vidámparkjában egész napos szórakozás vár ránk. Olyan egyedi élményekkel csábítja a vízi kalandokra vágyókat, mint például a hűthető hullámmedence, vízi csúszdák, egy 18 méter magas vízesés, vízágyúk, vízi hullámvasút, mesebeli várak, két szörfözésre alkalmas medence és egy 360 méter hosszú, lassú folyású mesterséges patak, amelyen hatalmas úszógumikon lehet végighaladni. A Wild Wadi Waterpark kialakításakor a kisgyermekes családokra is gondoltak, így valamennyi korosztály számára tartogat fergeteges vízi kalandokat. 

AYA digitális élménypark

Ebbe a földöntúli univerzumba lépve, könnyedén hagyjuk magunk mögött a hétköznapok valóságát, hiszen az interaktív kiállításon egy csodás utazásban lesz részünk. A 12 szobában eltérő impulzusokkal és látvánnyal találkozhatunk, amelyeket a művészet és a technológia ámulatba ejtő találkozása köt össze: átszelhetjük a lebegő folyót, barangolhatunk a fényben úszó kertben, sétálhatunk a csillagokkal teli obszervatóriumban, megcsodálhatjuk a titokzatos kozmosz természetes szépségét. Az AYA digitális élménypark optikai illúziókkal és csúcstechnológiás hang-, valamint fényjátékokkal kínál egyedülálló élményt.

Dubai Parks & Resorts

A több mint 25 km2-en elterülő szórakoztató parkban még felnőttként is az izgalmat és kalandot kereső gyermeki szemmel csodálkozhatunk rá a számtalan beltéri és kültéri zóna nyújtotta elképesztő világra. A Dubai Parks & Resort különleges előadásai, műsorai és több mint száz tematikus túrája lenyűgöző sorával olyan kikapcsolódást ígér, amely semmi máshoz sem hasonlítható. Éljünk át egy fantasztikus futballtörténetet a Real Madrid Worldben, engedjük szabadjára a képzeletünket a Legoland Dubaiban vagy a Legoland Waterparkban, keltsük életre kedvenc hollywoodi filmjeinket a Motiongate Dubai vidámparkban.

Az Utazómajom Dubai ajánlatait ide kattintva éred el.

Pálma-sziget kilátó – The View

A lenyűgöző, pálmafát formázó mesterséges sziget a magasból nyújtja a legcsodásabb látványt. Ahhoz, hogy felfedezzük a Palm Jumeirah lélegzetelállító panorámáját, csupán a Palm Tower 52. szintjére kell felmennünk. Itt találjuk ugyanis a sziget 240 méter magas kilátóját, a The View-t. Az üvegfalú szabadtéri teraszról 360 fokos kilátás tárul elénk az Arab-öbölre és Dubaj lenyűgöző városára, amely napfelkeltekor és napnyugtakor a legvarázslatosabb.

Az ingyenes belépőket kínáló különleges ajánlat* a 2024. május 22. és június 11. között vásárolt Dubajba szóló retúr repülőjeggyel, a 2024. május 25. és augusztus 31. közötti utazásokra érvényes. Az ajánlat az utazás megkezdése előtt legalább 96 órával történő repülőjegy foglalás esetén vehető igénybe – az emirates.com oldalon vagy az Emirates alkalmazásban a EKDXB25 kód használatával, míg az Emirates jegyirodájában vagy az utazási irodákon keresztüli vásárlás esetén az emiratesoffer@emirates.com címre küldött e-maillel érvényesíthető.

Exkluzív ajánlatok az Emirates utasainak

Május 1. és szeptember 30. között az Emirates beszállókártyák ismét exkluzív tagsági kártyává változnak, számos egyedülálló lehetőséget biztosítva az utasoknak dubaji nyaralásuk vagy átszállásuk idején. A „My Emirates Pass” szolgáltatás révén több száz kedvezményt vehetnek igénybe a kiskereskedelmi és szabadidős üzletekben, éttermekben, valamint a híres látnivalóknál és a wellness központokban. Az ajánlatok igénybevételéhez csupán az érvényes digitális*­* vagy papír alapú beszállókártya és érvényes személyi igazolvány felmutatására van szükség.

Ajánlatok