accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Fa mennyezeti lámpa, mint a beltéri világítás egészen újszerű formája

utazomajom /

Miért mutathat rendkívül előnyösen, miként válhat az előnyünkre, illetve melyik helyiségek kapcsán jelenthet ideális választást a fa mennyezeti lámpa? A cikkben ezekre a kérdésekre igyekszünk választ adni.

Méghozzá végig fogjuk venni a fa mennyezeti lámpa alkalmazási lehetőségének a különféle aspektusait akár a funkcionalitás, akár az esztétikum szempontjából megközelítve is.

A fából készült eszközök használata akár a mennyezeti világítás esetében is reális opció

Merthogy a fa hasznosítása egyre inkább megfigyelhető trendnek számít a modern lakberendezés kapcsán. Nyilván nem véletlenül, hiszen a fából készült eszközök és lámpák mindenképp pozitív érzéseket generálhatnak bennünk.

A fának a puszta látványa is a természetességre, a természet közelségére és az igényességre segít asszociálni. Úgyhogy ehhez mérten tényleg nincs mit csodálkozni azon a tényen, hogy egyre több és több fából készült lámpatesttel is találkozhatunk a modern otthonokban. Többek között az általános fényforrásként funkcionáló mennyezeti lámpák esetében is.

Milyen előnyökkel járhat együtt a fa mennyezeti lámpa gyakorlati alkalmazása?

Kezdjük mindjárt ott, hogy egy fa mennyezeti lámpa egészen klassz látványt nyújthat. Méghozzá adott esetben még olyankor is, amikor nappali viszonyok között, mondhatni felkapcsolás nélkül szeretnénk gyönyörködni a fa mennyezeti lámpa látványában.

Szintén előnyként aposztrofálható a fa mennyezeti lámpa viszonylag alacsony önsúlya. Ez ugyanis sokat jelenthet a terhelhetőség szempontjából, amikor példának okáért gipszkarton álmennyezetre szeretnénk felerősíteni a lámpatestet.

Különösen akkor tudjuk persze kihozni a fa mennyezeti lámpában rejlő potenciált, hogyha korszerű LED izzóval látjuk el. A LED fényforrás ugyanis költséghatékonyan, de magas minőségben szolgáltathatja a szükséges fényeket, természetesen a célokhoz leginkább passzoló árnyalatban.

Hol és mikor mutathat igazán előnyösen a fa mennyezeti lámpa?

Nyilván az egyik legfontosabb tényező a kérdés kapcsán az összhatás. Leginkább akkor mutathat a fa mennyezeti lámpa előnyösen, hogyha stílus, látvány és design szempontjából maradéktalanul harmonizál az adott helyiség látványával.

Amennyiben egyébként is előszeretettel alkalmazunk fabútorokat, dekorációs elemeket vagy eszközöket a lakás egy-egy pontján, akkor a fa mennyezeti lámpa is szuperül illeszkedhet az egyébként is ezen szempontok mentén kialakított dekorstílushoz.

Vagyis minél több fából készült vagy természetes jelleget erősítő elem kap helyet az otthon különféle pontjain, annál inkább meglehet a fa mennyezeti lámpa létjogosultsága is. Így pedig akár a konyha, a nappali vagy a halószobák környezetében is kifogástalanul mutathat.

Ajánlatok