accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Tovább folytatódik a cicaharc a két fapados között, most a Wizz Air szólt be a Ryanairnek

utazomajom /

A Wizz Air pillanatok alatt reagált a Ryanair mai cicakarmolására, amiben az ír fapados segítő kezet nyújtott a “csúnya” Wizz bezárt útvonalai miatt pórul járt utasoknak. Azért nem kell olyan magaslatokra gondolni, mint amikor a Coca Cola és a Pepsi viaskodott egymással annak idején, de azért ez egy kicsit mégis csak a miénk.

Olga Pawlonka kijelentése felkavarta az indulatokat a konkurenciánál: “A Wizz Air ügyfelei továbbra is élvezhetik a legalacsonyabb viteldíjakat és a legmegbízhatóbb szolgáltatásokat, ehhez csupán annyit kell tenniük, hogy átpártolnak a Ryanair-hez. Mentesítő járatokat indítunk annak érdekében, hogy segítsünk a Wizz Air törlései által érintett ügyfeleknek.”

Rá nem sokkal a Wizz Air az alább sajtóközleménnyel állt elő:

A Wizz Air, Európa leggyorsabban növekvő és legzöldebb légitársasága mindig örömmel figyeli ahogy versenytársai próbálkoznak kreatívan és humorosan reagálni a piaci változásokra.

Akármilyen hihetetlen kijelentéseket is tesznek, a tények ellenőrzése elengedhetetlen, mielőtt egy abszurd kampány indításába fognak. A Wizz Air a korlátozásokhoz alkalmazkodva módosította egyes járatainak menetrendjét, de nem törölte azokat. Ami azt illeti, májusban a Wizz Air közel kétszer annyi utast szállított járatain, mint versenytársa, biztosítva, hogy az utasok eljussanak kívánt úti céljaikra. A WIZZ folyamatosan azon dolgozik, hogy bővítse ajánlatát, ennek részeként az elmúlt időszakban 7 új bázist és több mint 100 új útvonalat jelentett be, még több ember számára elérhetővé téve a megfizethető utazás élményét Európa legzöldebb flottájával. A Wizz Air ügyfelei biztosak lehetnek abban, hogy nem kell megválniuk kedvenc légitársaságuktól azért, hogy a legalacsonyabb viteldíj és fokozott higiéniai intézkedések mellett kiváló fedélzeti szolgáltatásokat vehessenek igénybe.

Ajánlatok