accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

A Ryanair 3 útvonalon indít mentesítő járatokat a Wizz Air törlése miatt

utazomajom /

A tegnapi nap folyamán nagy visszhangja volt a Wizz Air nagy volumenű törléseinek. A csoportban több százan panaszkodtatok, hogy többek között az előző napokban 30% kedvezménnyel megvásárolt jegyeket pár napra rá már törölte is a Wizz. Az eset kapcsán megkerestem a légitársaságot, de még nem kaptam választ. Ma viszont újabb akcióval kedveskednek, a londoni járatok esetében biztosítanak 20% kedvezményt. Reméljük, hogy nem ez az előszele egy nagy londoni ritkításnak.

Ha a másik csesztetéséről van szó a Ryanair sem szeret tétlen maradni: mentesítő útvonalakat nyitnak a Wizz Air által bezárt 3 útvonalon, hogy a Wizz Air szegény utasi nehogy pórul járjanak. Heti két járatot indítanak Odesszába, Kharkivba és Göteborgba is, amelyekre már 4.559 forintos kezdő ártól lehet jegyeket vásárolni.

Olga Pawlonka, a Ryanair szóvivője hozzátette: “A Wizz Air ügyfelei továbbra is élvezhetik a legalacsonyabb viteldíjakat és a legmegbízhatóbb szolgáltatásokat, ehhez csupán annyit kell tenniük, hogy átpártolnak a Ryanair-hez. Mentesítő járatokat indítunk annak érdekében, hogy segítsünk a Wizz Air törlései által érintett ügyfeleknek.”

A kedvezményes jegyek június 28-ig foglalhatók.

A két fapados légitársaság cicaharcáról már többször beszámoltunk, a mentesítő járatos kommunikációt tudomásunk szerint pont a Wizz Air kezdte el egy fordított esetben. Most gyorsan reagálva az ír légitársaság használta fel a konkurens fegyverét.

 

 

Ajánlatok