accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

FONTOS: Napi 50 járatát törli a Ryanair 6 héten keresztül!

utazomajom /

A Ryanair sajtóközleményben osztotta meg a hírt, miszerint szeptember 15-től napi 40-50 járatát fogja törölni.

Ez akár összesen 9.000 utast is érinthet. A pontos okokról csak találgatni lehet. Twitteren terjed egy teória, ami a váratlan döntést azzal magyarázza, hogy az utóbbi időben a rossz munkakörülmények miatt több pilóta is felmondott.

A Ryanair viszont a törléseket azzal indokolja, hogy a nyári szabadságok, sztrájkok, időjárási körülmények miatt az elmúlt időszakban megnövekedtek a késések, ami elfogadhatatlan az ír légitársaság részéről. Ezért a gépeinek 2 százalékát törli és készenlétbe, úgynevezett “standby” állapotba helyezi, ezáltal a megmaradt járatokat pontosabban tudják majd kiszolgálni.

Arról, hogy mely járatokra esett a választás nem térnek ki a közleményben, viszont mindenkinek érdemes figyelni a postaládáját és készülni egy B tervvel is. A Ryanair facebook oldalát már elárasztották az okkal mérges utasok. Volt, akit 16 órával az indulás előtt értesítettek, és emiatt majdnem lemaradtak egy esküvőről. Sokan követelik, hogy azonnal hozzák nyilvánosságra, mely járatok érintettek.

Amennyiben a törlik a géped, akár 600€ kártérítésre is jogosult lehetsz, erről korábban itt írtunk.

Ajánlatok