Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon icon-hotels Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Ez az egyetlen golfpálya a világon, ami egy repülőtéren van kiépítve

2018. november 22. csütörtök, 07:30 - lanymajom
Thaiföld Ázsia

Ez a golfpálya nem a kezdőknek való. Egy rossz ütésnek komoly következményei lehetnek, hiszen a lyukak két futópálya között lettek kialakítva.

A bangkoki Don Muang repülőtéren igazán különleges élményben lehet része a golfot űzőknek. A Kantarat golfpályán két futópálya között lehet játszani, viszont erre a menetre csak a tapasztalt golfosoknak érdemes befizetni. Egy rossz ütésből itt nagy lehet a baj.

A pálya 18 lyukból áll, a napi használati díj hétköznapokon átszámítva 3300 Ft, hétvégén pedig 5800 Ft. A pálya a thai királyi légierőhöz tartozik, akik a biztonságért is felelnek.

Ha kíváncsi vagy milyen a repülők között golfozni, akkor nézd meg a lenti videót.

Hallottál már a Gibraltári repülőtérről? Tudod miért különleges? Ha nem, akkor olvasd el ezt a cikkünket is. És a cölöpökre épült futópálya tudod hol van? Erről pedig itt olvashatsz.


Borítókép forrása

Talán ez is érdekelhet