accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Gyorshír: a Maldív-szigetekre PCR teszt nélkül utazhatnak az oltottak!

utazomajom /

Az elmúlt percekben jelentet meg a hír a Maldív-szigetek Turisztikai Minisztériumának twitter oldalán, hogy mostantól nincs szükség negatív PCR teszt bemutatására azoknak, akik az utazás megkezdése előtt legalább 14 nappal megkapták mindkét WHO által elfogadott oltást. Annak ellenére, hogy elvileg már holnaptól érvényes a szabályozás, még részleteket nem tudunk, ezért egyelőre én még nem utaznék teszt nélkül. Amint több információnk lesz a szabályozásról, kiegészítjük a cikket.

Fontos, hogy továbbra is meg kell felelni a légitársaságok és az esetleges tranzit országok követelményeinek. Nemrégiben mi is ellátogattunk a Maldív-szigetekre, az utazás első részéről már el is készült a beszámoló, amit ide kattintva olvashatsz.

Ajánlatok