accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Halott újszülöttet találtak az indiai Air Asia egyik járatán

lanymajom /

Egy indiai nőt azzal gyanúsítanak, hogy a Gauháti – Új-Delhi belföldi járaton szülte meg a gyerekét, akit aztán magára hagyott a repülőgép mosdójában.

Az indiai Air Asia személyzete landolás előtt talált rá a halott újszülöttre a repülőgép mosdójában. A furcsa eset most csütörtökön történt – számolt be róla a BBC.

A légiutas-kísérők az összes női utast kikérdezték, majd egy 19 éves utas vallotta be, hogy ő szülte meg a csecsemőt a gép mosdójában.

A rendőrök azt nyiltakozták a BBC-nek, hogy a nő nem tudta, hogy terhes. A rendőrök azt is elárulták, hogy a terhességének 32. hetében (7,5 hónap) szülte meg a csecsemőt. Az indiai rendőrség regisztrálta az esetet és tovább nyomoznak az ügyben. Egyelőre a boncolási jegyzőkönyvre várnak, hogy kiderüljön a halál pontos oka, továbbá a gyanúsított családjával is felveszik a kapcsolatot.

A 19 éves nő Dél-Koreába utazott volna tovább Új-Delhiből, viszont a hatóságok nem engedték föl a csatlakozó járatra.

Az Air Asia közben egy nyilatkozatban kért elnézést az utasaitól a menetrendben történt változások és az okozott kellemetlenségek miatt, továbbá biztosítják az együttműködésüket az érintett hatóságokkal, szervezetekkel.


Forrás

Ajánlatok