accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Hivatalosan is megnyílt az új KLM Crown Lounge

utazomajom /

Átfogó felújítások után, november 28-án megnyitotta kapuit az amszterdami Schiphol repülőtéren található nem schengeni KLM Crown Lounge. Az új társalgó a kényelem, a vendéglátás és a különféle digitális megoldások egészen új szintjét kínálja az interkontinentális utasok számára. Vadonatúj, lenyűgöző belső terével a váró rendkívüli, ügyfélközpontú és emlékezetes élményt nyújt a látogatóknak.

Forrás: klm.com

A Crown Lounge-ban a társalgó vadonatúj külsővel és dekorációval, különféle digitális innovációval, valamint teljesen új szolgáltatási és vendéglátási koncepcióval várja az utasokat. A váróban különböző zónákat alakítottak ki, hogy megfeleljenek az eltérő fogyasztói igényeknek: külön zóna van a munkára, a pihenésre, az étkezésre és a szórakozásra. Az új társalgó koncepciója tökéletesen illeszkedik a KLM stratégiájához, amely a kiváló vendégszeretetre és a tökéletes vevői élményre összpontosít. Az utasok mozgólépcsővel vagy lifttel juthatnak a váróba, ahol személyi asszisztensek fogadják őket.

 

Ajánlatok