accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Hol keress olcsó repülőjegy-ajánlatokat? Ne fizess túl sokat!

utazomajom /

Szeretnél olcsó repülőjegyet találni? Segítünk, hogyan kezdd el! Az első dolog annak meghatározása, hogy mikor akarsz repülni. Leginkább azt találd ki, hogy mikor nem szeretnél, ha valóban spórolni akarsz, hiszen ekkor érdemes rugalmasnak lenni – a barcelonai repülőjárat vagy a Róma repjegy várhat, ha éppen a párizsi járatokra van akció. Ha persze kifejezetten egy adott hely érdekel, akkor ezzel nehéz vitatkozni, akkor konkrét járatot keress, és az intervallumokkal variálj!

A legjobb időpont a repülőjegyek vásárlására 3-6 hónappal az indulás előtt.

Tudom… Ki akar ennyire előre tervezni? De ha túl közel vásárolod meg a repülőjegyed az indulási dátumhoz, például 1-2 héttel előtte, akkor előfordulhat, hogy a szükségesnél sokkal többet fogsz fizetni a repülőjegyért. Egyes légitársaságok „akciós” járatokat kínálnak három nappal az indulás előtt, de ez inkább az utolsó pillanatban közlekedő charter járatokra vonatkozik. Például egy utolsó pillanatban vásárolt Budapestről Dubaiba vagy New Yorkba tartó gép kétszer annyiba kerülhet, és nem sok köze lesz az olcsó járatokhoz. Szeretnéd tudni, hol keress olcsó repülőjegy ajánlatokat? A https://www.esky.hu/repulojegy oldal az egyik legjobb opció!

Előzetes foglalással akár 60 százalékot is megtakaríthatsz.

A repülőjegyek vásárlásakor nem árt észben tartani, hogy a menetrend szempontjából kényelmetlen időpontban, például kora reggel vagy késő este indulók számára általában olcsóbb járatok állnak rendelkezésre. Ez vonatkozik azokra a járatokra is, amelyeknél hosszú várakozási idő van az átszállásnál, ami valakinek megfelelhet, hiszen gyakorlatilag lehetővé teszi egy további város meglátogatását is. A jegy árát befolyásoló másik tényező a szezon kérdése. Igyekezz kerülni az utazást az évad és ünnepek csúcsidőszakaiban (Karácsony, szilveszter), illetve a hosszú hétvégéken (Pünkösd). Nagy kereslet esetén nemcsak olcsó repülőjegyet nehezebb találni, hanem maga az utazás is kellemetlenebb – szállásproblémák, szállodai árak a helyszínen, sok turista, zsúfolt éttermek.

Foglaláskor ügyelj arra, hogy ne legyenek rejtett poggyászdíjak vagy extra költségek.

Ellenőrizd, hogy mit tartalmaz a jegyed, azaz hogy a foglalás magába foglal-e további szolgáltatásokat, például feladott poggyász, étkezés, vagy mindez külön díj ellenében még felszámításra kerül. Leggyakrabban a kontinensek közötti hosszú távú járatokon van ellátás a repülőjegy árában, más a helyzet viszont a feladott poggyászokkal. A legfontosabb, hogy ellenőrizzük a kézipoggyász pontos méret- és súlykorlátait, és legyünk tudatában annak, hogy mennyibe kerül a poggyászfeladás.

Ellenőrizd az olcsó repülőjegy-keresőket!

Az első dolog, amit meg kell tenned, hogy ellenőrzöd azokat a webhelyeket, amelyek folyamatosan figyelik a repülőjegyárakat. A legnépszerűbb járatkereső, ha olcsó jegyet szeretnél találni: Esky.hu. Csekkold a téged érdeklő lehetőségeket, és akár nézd meg a keresőmotorok más nyelvű verzióit is. Érdemes ezt rendszeresen megtenni, mert a kereső funkció valóban megtalálja a legolcsóbb járatokat az adott utazási dátumokra. Fedezd fel a legolcsóbb lehetőséget egy konkrét útiránnyal, mondjuk egy barcelona repülőjeggyel kapcsolatban: https://www.esky.hu/repulojegy/0/0/ci/bcn/barcelona. Tehát minden csak a felxibilitáson múlik! Most már felkészülhetsz a következő kalandra. Ne feledd, hogy ha még nincs is utazási ütemterved erre az évre, szuper ajánlatokat találhatsz. Egyszerűen csak legyél rugalmas a dátumok, útvonalak, repülőterek tekintetében, mivel ezek a változtatások nagyban befolyásolják az árat.

Reméljük, hogy tudtunk segíteni abban, hogy a járatkeresés folyamatát könnyebbé és kevésbé stresszessé tegyük, és pénzt takaríthatsz meg a következő utad alkalmával! Jó szórakozást a vakációhoz, bárhol is legyen az!

Ajánlatok