accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Irány Törökország! Isztambulba és Antalyába indít járatokat Magyarországról a Wizz Air

Katya /

Budapestről március 31-től napi járattal repülhetünk Isztambulba, míg Antalyába május 24-től a fővárosból heti háromszor, Debrecenből június 10-től heti kétszer indít járatokat a légitársaság.

Isztambul a kelet és nyugat találkozásának metszete, káprázatos és sokszínű történelmi nagyváros, míg Antalya leginkább a nyaralók kedvence a Földközi-tenger partján. A légitársaság csütörtök dél körül egy Facebook- és Twitter-posztban jelentette be a járatok indulását. Bár a posztok nem sokkal később eltűntek, a foglalási rendszerben már elérhetők az új járatok: Antalyába Budapestről 15.990 Ft-tól kezdődnek a jegyárak (tagsági nélkül), Isztambulba pedig már 9.900 Ft-ért utazhatunk. Debrecenből 19.990 Ft-tól kezdődnek a jegyárak.

Időközben megérkezett a Wizz Air hivatalos sajtóközleménye is.

A Wizz Air idén tavasztól naponta indít járatot Isztambul elsőszámú nemzetközi repülőterére. Törökország legnagyobb városa a kelet és a nyugat különleges kavalkádja. Kulturális sokszínűsége, a város izgalmas történelmi háttere, ámulatba ejtő építészete és kultúrája minden odalátogatót lenyűgöz. A két kontinensen átívelő város számtalan programlehetőséget és látnivalót rejt, a múltból itt maradt paloták, mecsetek, fürdők és bazárok teszik igazán varázslatossá az utazást.

A tengerpartok rajongói számára jó hír, hogy a Wizz Air idén nyártól Budapestről és Debrecenből is indít járatokat a „török Riviéra” kedvelt nyaralóhelyére, Antalyába. A tiszta vizű strandok mellett a város fő nevezetességeit Kaleiçi-ben, a város romantikus óvárosában lehet felfedezni, ahol számos gasztronómiai és kulturális élménnyel gazdagodhatnak a látogatók. A vibráló éjszakai életéről is nevezetes város ráadásul rengeteg családbarát lehetőséget kínál egy tökéletes tengerparti nyaraláshoz.

ÚTVONAL JÁRATSŰRŰSÉG INDULÁS DÁTUMA VITELDÍJAK
Budapest – Isztambul naponta 2023. március 31. 9 990 forinttól
     Budapest – Antalya hétfő, szerda, péntek 2023. május 24. 11 990 forinttól
     Debrecen – Antalya kedd, szombat 2023. június 10. 9 990 forinttól

„Nagy örömmel jelentjük be három új útvonalunkat Magyarország és Törökország között. Lélegzetelállító tájaival, lenyűgöző történelmével és építészetével Törökország valamennyi utazó számára különleges élményt kínál. Az új útvonalak is jól mutatják, mennyire fontos számunkra, hogy magyarországi utasaink számára is megfizethető árakat és nagyobb választékot kínáljunk közvetlen járataink folyamatosan bővülő hálózatával. Alig várjuk, hogy üdvözölhessük utasainkat a fiatal, hatékony és fenntartható repülőgépeink fedélzetén a Törökországba tartó járatainkon is” – mondta Trubek Zsuzsa, a Wizz Air kommunikációs menedzsere.

 

 

Ajánlatok