accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Itt a Ryanair újabb szívatása! Így hagyta cserben kényszerleszállás után az utasait

lanymajom /

A tegnap esti Dublinból Zadarba tartó Ryanair járatnak műszaki hiba miatt a Frankfurt közeli Hahn repülőtéren kellett megszakítania az útját. A szívatás csak ezután kezdődött!

Tegnap számoltunk be arról, hogy egyik olvasónknak jól megnehezítette a szardíniai nyaralását a Ryanair. Nem sokat kellett várni a következő esetig, amely tegnap este történt meg egy kényszerleszállást végrehajtó Ryanair járat utasaival.

A gépen jelentősen csökkeni kezdett a légnyomás, így kinyiltak az oxigénmaszkokat tároló rekeszek. A német hatóságok szerint 30 embert kellett kórházba szállítani, akik erős fül- és fejfájásra panaszkodtak. Az egyik utas lefényképezte a leesett oxigénmaszkokat.

A légitársaság szombat reggelre ígérte az utasok továbbszállítását a célpontjukra (ami a fent említett utas Facebook posztja szerint már meg is történt), viszont az éjszakát a repülőtér egy leválasztott részén kellett tölteniük. Erre az időre szinte étlen és szomjan hagyták őket, wifi elérhetőséget sem biztosítottak nekik, nem beszélve a hotel szobáról. A landolás után 4 órával végül kaptak egy 10 eurós vouchert, ami a repülőtéren maximum fél liter víz és egy csokoládé megvásárlására elég.

Egy másik utas arról számolt be, hogy a barátját is kórházba kellett szállítani, viszont semmilyen információt nem közöltek vele, hogy hogy van a párja és mikor engedik ki. Arról sem kapott tájékoztatást, hogy mi módon juthatnak el Zadarba, ha a barátját esetleg nem engedik ki reggelig a kórházból, hiszen nélküle nem szeretne továbbutazni. Még egy telefonszámot sem kapott, ahol érdeklődhetett volna. Hasonló a történet a tegnapi oldjátok meg ahogy akarjátok esethez. Egyedül a repülőtéri alkalmazottak próbáltak meg segíteni, de ők sem voltak a szükséges információ tudatában, hiszen a Ryanairt utol sem lehetett érni.


Forrás

Ajánlatok