accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Óriási kedvezményekkel vár Jasná, a legnépszerűbb szlovák hegyi üdülőhely

utazomajom /

Mindössze 4 óra alatt elérhető Budapestről a legnépszerűbb szlovák hegyi üdülőhely, Jasná. Az Alacsony-Tátrában található mesebeli falucska nem csupán a síelésről híres, megannyi programot kínál az oda látogató turistáknak. Az idei szezonban különböző világeseményeket is megnézhetünk Jasnában.

Jasná Szlovákia legjelentősebb síparadicsoma két fontos versenynek is otthont ad idén télen. Először 2024. január 20-21-én a női sílesiklás világkupa sorozata látogat el ide. „A teljesen teltházas AUDI FIS SKI WORLD CUP JASNÁ a világ női síelitjét látja vendégül, de koncertekkel és szórakoztató programokkal, többek közt a legjobb versenyzőket bemutató két nyilvános bib draw-val várjuk az érdeklődőket. 2024. március 21-24. között a Freeride World Tour Challenger versenyt szervezzük Jasnában. A látványos freeride showt Jasná hófehér lejtőin testközelből élvezhetik a nézők. Az esemény nemcsak a versenyzőknek, de az érdeklődőknek is hatalmas adrenalinlöketet és szórakozást jelent” – mondta el Jiří Trumpeš, Jasná üdülő ügyvezető igazgatója.

Síparadicsom

Legyen szó lesiklásról, snowboardról, freeride-ról, sífutásról vagy túrázásról, Jasná lejtőin mindenki megtalálja a számítását. A könnyű kék pályáktól a legnagyobb kihívást jelentő fekete pályákig választhatunk felkészültségünktől függően a hóbiztos terepen. A Chopok északi és déli lankáin 51,24 kilométernyi napfényes sípálya található, míg a sífutók Zadné Vody térségében 5 kilométeres kijelölt pályát használhatnak. A hegy lábánál és a csúcson is hódolhatunk a gasztronómiának, legyen szó egy egyszerűbb gyors ételről vagy tipikus szlovák fogásokról. Az „Ízletes Chopok” esemény keretén belül különleges ételeket kóstolhatunk.

5 érdekesség, amit nem tudtál a szlovák síterepekről! Közép-Európa legnagyobb síközpontja karnyújtásnyira! Vár Jasná hegyi üdülőhely!

Fotó: Marek Hajkovsy // Jasná

A síelés utáni szórakozás hívei imádni fogják a Ratrak színpadon fellépő DJ-k szettjeit és az esti koncerteket, illetve a Happy End klub bulijait. A gyermekes családokra is gondoltak: Maxiland oktatói arénák kifejezetten a kisgyerekes családok számára lettek kialakítva. A biztonságosan kialakított környezet tökéletes helyszínéül szolgál azon gyerekek számára, akik szórakozva szeretnék megtanulni a síelés első lépéseit.

Újdonságok

Jasnában a főbb újdonságok közé tartozik a hókészítő rendszer fejlesztése, az új hóágyúk a Slalomák pályán, a Brhliská sílift újranyitása, és az 1D Pretekárska Chopok Západ pálya megnyitása. A jasnái pályák karbantartására szánt beruházások által a vadonatúj Prinoth Leitwolf és Kassbohrer PistenBully 600 Polar gépekkel gazdagodott a flotta.

Fotó: Jakub Vojtek // Jasná

Síelés napközben, fürdőzés este – mindez benne a szobaárban

A 2023/24-es téli idény exkluzív meglepetésekkel várja a Jasnába látogatókat. A TMR hoteljeiben megszálló vendégek a szobával együtt ingyen kapják a síbérleteket, a jegyeket a felvonókra, illetve belépőket a Tatralandia és a Bešeňová víziparkba. Ennek köszönhetően a vendégek a sípályákon szerzett élményeken felül kipihenhetik a fáradalmakat a fürdőkben, kipróbálhatják a világ legjobb szaunamesterei által szervezett szaunaszeánszokat is. A TMR lánc 21 szállodát üzemeltet a térségben, ebből hetet kifejezetten Jasnában. A liptói telet mindenképp ki kell próbálni!

Fotó: Marek Hajkovsy // Jasná

Jasná – A téli kalandok közelebb vannak, mint hinnéd!

Szlovákiába könnyen el lehet jutni vonattal, busszal vagy autóval. Budapestről autóval mindössze négy óra alatt elérhető az Alacsony-Tátra.

Találkozunk Jasná sípályáin!

szponzorált tartalom

Ajánlatok