accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Jól jönne egy kis plusz bevétel?

utazomajom /

Alig akad olyan ember, aki ezt a kérdést ne értené, olyan meg még kevesebb, aki erre nemleges választ adna. Mindenkinek mindig jól jön egy kis extra bevétel, ugyanakkor nem mindenkinek adatik meg a lehetőség arra, hogy másodállást vállaljon, hiszen legtöbbször az hatalmas terhet ró nem csupán a munkavállalóra, hanem annak családjára is.

Szerencsére ma már egyre több kiegészítő munkát lehet találni, akár az állásportálokon is, amelyhez ráadásul semmilyen szaktudás nem is szükséges. Ma egy ilyen munkakört szeretnénk bemutatni az olvasóknak.

A futárkodás kifizetődő

Most kezd egyre jobban elterjedni és bevett szokássá válni, hogy a standard munka vagy akár a tanulmányok mellett futárkodjunk. Egyre több férfi és nő határoz úgy, hogy a szabad óráiból beáldozva egy keveset futárkodni kezd. Ők azok, akik már felismerték, hogy jól jövedelmező kiegészítő munka a futár állás.

Akad olyan cég, ahol teljesen flexibilis a munkaidő, és akkor szállunk nyeregbe vagy épp ülünk volán mögé, amikor nekünk kényelmes. Természetesen itt alvállalkozóként kell bedolgozni, ugyanakkor a futárok általában kapnak segítséget a vállalkozás elindításában is, míg tanulók esetében a diákszövetkezeten keresztül való bedolgozás lesz a megoldás.

Még az sem feltétlenül jelent gondot, ha semmilyen járművünk nincsen, hiszen megannyi cég biztosít autót, motort, vagy biciklit, amit jutányos áron lehet bérelni.

Mi szükséges hozzá?

Jogosan merül fel bennünk a kérdés, hogy a fentiek fényében, akkor mégis mire lesz szükség ahhoz, hogy a SzolnokÁllás oldalán található futár pozíciók valamelyikét betölthessük?

Szerencsére azonban valóban nem kell semmilyen speciális tudás, bár az kétségtelenül nagyon jól jön, ha úgy ismerjük Szolnokot, mint a tenyerünket. Bár a különféle navigációs appok is nagyszerű segítséget nyújthatnak, azért mégiscsak gyorsabban érünk oda egy-egy címre, ha nem kell folyton bepötyögni az úticélt.

Az egyedüli, ami mindenképp kell hozzá, az egy okostelefon, de ez az emberek zsebében amúgy is ott lapul, így talán nem is kell annyira kihangsúlyozni.

Mindig jól jön a pénz!

Bár a legtöbb futárokat alkalmazó cég kéthetente fizet, akad olyan is, aki ezt havonta teszi meg. Ami viszont biztosan minden nap érkezik, az a vendégektől származó borravaló, amelyet ha összeadunk egy hónapban, azért szintén csinos kis összegre tud kijönni.

A fentiekből látható, hogy a futárkodás szinte kivétel nélkül bárkinek jó opció, aki szeretne egy kis mellékeshez jutni naponta, kéthetente, havonta. Az pedig már a mi dolgunk, hogy ezt félretesszük, betesszük a nyaralási vagy a házfelújítási alapba, vagy esetleg havonta megjutalmazzuk magunkat egy-egy wellness hétvégével, néhány frissen megjelent könyvvel vagy egy kiadós éttermi vacsorával!

A lényeg, hogy bármelyiket is szeretnénk, a futárkodásból fog telni rá, hiszen ez egy szuper kiegészítő kereseti lehetőség!

Ajánlatok